Menüfutár: ebédkiszállítás menedzser szoftver, azaz káoszból rend, egyetlen döntéssel! Próbálja ki!

A MENÜFUTÁR webes felületén leadott ebédrendeléstől, a vevőegyenleg kezelésén át a futárelszámoltatásig, mindent kézben tarthat.

A Menüfutár nem más, mint a megtestesült Ételkiszállító Menedzser. Egyszerre kezel több száz, sőt, több ezer megrendelést, azokat hiba nélkül rendeli hozzá futárokhoz, kiszállítási körökhöz. Az automatikusan frissülő internetes rendelési felülete, ahol a látogatók megrendelhetik a menüket, folyamatos összhangban áll a program által beállított ételcsoportokkal, menüsorokkal.

A program használatával az ételkiszállítást fő profiljának tartó vendéglátóhelyek megsokszorozhatják rendeléseik, kiszállításaik számát, így jóval nagyobb bevételre tehetnek szert, mindezt úgy, hogy nem növekszik a kiszállítás ideje, az ebéd valóban ebéd lehet!

A Menüfutár készítése során elsődleges cél volt, hogy egy olyan szoftvert teremtsünk, mellyel a menürendelések során könnyen káosszá alakuló helyzeteket elkerüljük. Nincs többé cetlikupac, elkeveredett rendelés, félreütött számla, a kiszállítással elégedetlen, az ételre a szükségesnél tovább várakozó vevő, vagy a várost már sokadjára megkerülő futár! A gyors és automatikus rendelés-feldolgozás lehetővé teszi, hogy aznap délelőtt még fogadhasson rendelést; úgy, hogy az ebéd délre ott legyen az ügyfél asztalán az Ön és a vevői mindenféle bosszúsága nélkül!

Az Ön futárja érjen elsőnek célba az ebéddel, jóval a konkurencia előtt!

A Menüfutár kifejezetten a napi menü kiszállításra fejlesztett program. Eddigi használatából adódóan kijelenthető, hogy bevezetése után kivált egy 8 órás adminisztratív munkavállalót! Minderről könnyedén meggyőződhet, ha ingyenes regisztráció után letölti a 20 napig érvényes próbaverziót, melyben minden funkciót azonnal használhat! Előzze meg a konkurenciát mind kapacitásban, mind kiszállítási időben! Érjen az Ön futárja elsőnek célba az ebéddel!

A Menüfutár legfontosabb előnyei:

  • gyorsrögzítés telefonos ebédrendelés esetén
  • automatikus feldolgozás online rendelés esetén
  • automatikusan frissülő internetes rendelési felület, amely beépíthető az Ön honlapjába
  • több felhasználó által, megfelelő jogosultságokkal akár egyszerre is kezelhető szoftver
  • címkenyomtatás szállítási címmel, ételnévvel
  • címek futárokhoz rendelésével kiszállítási körzetek létrehozása
  • vevőegyenleg kezelés, futárelszámoltatás
  • a szoftver folyamatos frissítése, automatikus frissítés funkcióval
  • a szoftver internetalapú, így az adatbázisról folyamatosan, több helyen is készül biztonsági másolat

Amennyiben szeretné kipróbálni, vagy további információra van szüksége a MENÜFUTÁR szoftverrel kapcsolatban, látogasson el a MENÜFUTÁR ebédkiszállítás menedzser szoftver oldalára!

MENÜFUTÁR szoftver
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Informatika

Hasznos & Érdekes