Minicards: Kis kártyákon - nagy lehetőség

Intelligens megjelenés, meggyőző lefedettség, korrekt áron. Olcsóbb, mint gondolná! Tegyen próbára, kérjen ajánlatot!A Minicards hálózat Hajdú-Bihar megyei területi képviseletét látjuk el. Exkluzív megjelenést biztosítunk a legelitebb szállodákban, panziókban Debrecenben és Hajdúszoboszlón, ezenkívül a Debreceni Egyetemen, és kollégiumaiban, az Apolló moziban, Kölcsey Központban, valamint néhány idegenforgalmi csomópontban.

Lovagolja meg az idegenforgalmi állami beruházások hullámait - üzletileg

Debrecenben tanuló külföldi diákok, mint célcsoport?

Az egyetemen hirdetni, vagy hirdetési felületen megjelenni ma már nem olyan egyszerű, mint 15 évvel ezelőtt. A szórólapozás és a plakátozás csak “villantásra” elég, biztos és stabil megjelenést egyik sem tud garantálni. Egyetlen kivétel van csupán, a Minicards állványok. Ezek megjelenési felülete állandó és minőségi megjelenést biztosít. A külföldi diákok számára angol nyelvű kártyákkal jelenhet meg, térképpel, QR-kóddal. A külföldi diákok leveszik a kártyát, odaadják a taxisofőrnek, az pedig egyenesen Önhöz szállítja a vendéget. Ilyen egyszerű az egész. Minicards kártyákkal őket is elérheti.

Hajdúszoboszlón pihenő magyar és német vendégek, mint célcsoport?

Jelen vagyunk valamennyi jelentősebb hajdúszoboszlói szállodában. A Hajdúszoboszlón pihenő vendégek legnagyobb része ellátogat Debrecenbe is. És ha itt vannak, akkor itt étkeznek, itt vásárolnak, itt vesznek igénybe szolgáltatásokat. Emellett látványosságokat, érdekességeket keresnek fel. Minicards kártyákkal őket is elérheti.

Debrecenbe érkező turisták, üzletemberek, mint célcsoport?

Debrecen legelőkelőbb szállodáiban, hoteleiben, panzióiban is jelen vagyunk. Megépült a stadion, elkészült az uszoda, felújították a múzeumot. Egyre nagyobb tömegeket vonz Debrecen városa, és mi készen állunk a fogadásukra, megfelelő tájékoztatásukra! Minicards kártyákkal őket is elérheti.

Debrecen lakosságának vásárlóképes rétege, mint célcsoport?

Kölcsey Központ: rendszeres házigazdája kulturális kiállításoknak, koncerteknek. Ide azok a debreceniek látogatnak el, akik hajlandóak ezekért az élményekért pénzt áldozni. Minicards állványunk a koncertek szünetében népszerű a vendégek körében. Üzletének, szolgáltatásának reklámja megfelelő kezekbe kerül, ha Minicards kártyákon hirdet.

Stadionépítés, múzeumfelújítás, kulturális rendezvények: több idegenforgalom, több vevő

Minicards állvány, Kölcsey Központ, Debrecen Minicards állvány, Kölcsey Központ, Debrecen
Minicards nagykártyás és kiskártyás megjelenés, Debrecen Minicards nagykártyás + kiskártyás megjelenés, Debrecen
Minicards kiskártyás megjelenés, Debrecen Minicards kiskártyás megjelenés, Debrecen

Árajánlatkérés
MINICARDS DEBRECEN

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Marketing

Hasznos & Érdekes