Miért alkalmazna saját rendszergazdát? Magas munkabér és járulékok, hiányos szakmai felügyelet. Rendszergazda bérlés Debrecen!

Akadozó nyomtatás? Lassú számítógépek? Labilis levelezés? Ne legyen saját számítógépeinek a rabja! Mi segíthetünk, a szelídítésben!

Adatbiztonság: manapság az információ a legnagyobb kincs! A rendszergazdai feladatok az adatbiztonságra is kiterjednek! Engedje meg, hogy feltegyünk néhány kérdést...

  • Használ Ön internetes banki utalásos rendszert, ha igen ezt egy laptopon keresztül teszi? Esetleg használ ezen a gépen wi-fi-t?
  • A céges dokumentumait saját számítógépén tárolja? (Esetleg ez is egy laptop?)
  • Tűzfal- és víruskereső program hiányzik a gépéről ? (Ha van, mikor volt utoljára frissítve?)
  • Le van lassulva a számítógépe? Esetleg néha újraindul?
  • Amennyiben valami történne az Ön számítógépével, és minden adat elveszne róla, súlyosan érintené az Ön cégét?
  • Előfordulhat, hogy az üzleti titkokat tartalmazó dokumentumokhoz (ajánlatok, szerződések) jelenleg más is (pl. alkalmazott) hozzáférhet, betekinthet?
  • Van olyan szoftver a gépén vagy gépein, ami nem jogtiszta? (nagyon sok szoftver kiváltható kiváló ingyenes, jogtiszta szoftverrel)

Amennyiben a kérdések egy részére IGEN választ adott, akkor az Ön számítógép-hálózata jelenti a vállalkozásában a legnagyobb biztonsági rést. Ezt Debrecen legtöbb vállalkozásáról el lehet mondani.

Képzelje el a következőt, ami akár Önnel is megeshet, rendszergazdai védelem hiányában:
Bekapcsolja a számítógépét, minden rendben van. Nap végére a következő történik: egy ismeretlen harmadik személy az Ön számítógépéről, az Ön jelszavaival a banki rendszeren keresztül elutalja az Ön számláján pihenő tartalékot egy ismeretlen bankszámlaszámra. A vállalkozásának szerződéseit, partnerlistáját (üzleti titkait) megszerzi magának, majd törli az Ön gépéről. Ezután elhelyez egy kis alkalmazást, ami beleeszi magát a legfontosabb rendszerfájlokba, így minden nyomot eltüntet a behatoló maga után, és még bosszúságot is okoz (teljes Windows újratelepítés). Önt kifosztották, mert nem védekezett ellene. Ez akár a debreceni irodájában is megtörténhet, nem kell hozzá extrém helyszín. A rendszergazda ezt visszaállítani nem tudja, de meg tudta volna előzni!

Ma már számtalan kémprogram járja az internetet efféle prédák után vadászva. Összeszedi az adatokat, kódokat, jelszavakat és küldi a forrásnak (a gazdájának), anélkül, hogy Ön tudna a létezéséről! És ez már nem sci-fi! Ez a valóság!

Cégünk ezekre a problémákra kínál megoldást. Debrecen térségében vállalunk rendszergazda szolgáltatást, elsősorban vállalkozások és szervezetek részére. Biztosítjuk a számítógép-hálózat zavartalan működését: rendszeres számítógép karbantartás, állapotellenőrzés, biztonsági mentés. Az adatbiztonságot és az egyéni igényeket maximálisan szem előtt tartva végezzük a számítógépkarbantartást, biztonsági mentést. Rendszergazdai szolgáltatásunkat csak Debrecenben, illetve Debrecen vonzáskörzetében végezzük.

Felszereljük a hálózatot a megfelelő védelemmel a külső behatolások ellen. Ez a rendszergazda dolga és kötelessége. A rendszergazda nem diktátor, csak paranoiás! Kizárólag az Ön vállalkozásának érdekeit nézi! Egyetlen eszköze a megelőzés!

Ha a rendszergazda igazán jól végzi a dolgát, akkor a felhasználók számára teljesen láthatatlan, a dolgozók pedig könnyen hozzászoknak ahhoz, hogy minden úgy működik, ahogy kell. Debrecenben több rendszergazda szolgáltatást nyújtó cég működik, érdemes több helyről ajánlatot kérni.

A rendszergazda feladata szakértelmet igényel, mert olykor sok időbe és energiába telik egy-egy ismeretlen probléma megoldása, mert nem a szemük előtt történik. A mi dolgunk az, hogy olyan számítógépes környezetet teremtsünk a munkához, ami biztonságos és zavartalanul működik! A rendszergazda ebben nyújt Önnek segítséget! Béreljen rendszergazdát, ne foglalkoztassa!

Egy alkalmazott teljes bér- és járulék költségének töredékébe kerül egy rendszergazda "bérlése"! Míg az alkalmazottján nincs szakmai kontroll, addig egy szolgáltatás legtöbb esetben (nálunk legalábbis mindenképpen) csapatmunka eredménye! Rendszergazdai és adatbiztonsági munkamódszerünk:

Havidíjas rendszerben dolgozunk, kizárólag Debrecen területén és vonzáskörzetében. A havidíj előnye, hogy tervezhető költség, eredményorientált és kiszámítható mindkét fél számára. A havi átalánydíjunk tartalmazza a helyi kiszállásokat, az új számítógépek megrendelésének ügyintézését és rendszerbe állítását, a hálózat folyamatos felügyeletét, távoli eléréssel történő azonnali hibaelhárítást, adatmentést.

A legfőbb érvünk: ha hibátlan a hálózat, akkor nincs kifogás, a munkatársaknak dolgozniuk kell!

Árajánlatkérés
RENDSZERGAZDA

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.

Techinkai adatok

Kérem adja meg a munkaállomások számát.
Kérem adja meg a telephelyek számát.
Kérem válassza ki, hogy van-e Önnek saját szervere.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Informatika

Hasznos & Érdekes