Facebook kampány- és hirdetés kezelés

Tudta, hogy Magyarországon kb. 1 millió vállalkozó van és nagy részük még mindig nem rendelkezik üzleti Facebook megjelenéssel?

A Facebookot naponta 936 millióan használják, ebből napi 798 millióan telefonjukról (is) Facebookoznak.

facebook icon

Legyünk őszinték: mindenki nagyobb szeletet akar abból a bizonyos a tortából és bár az egész tortát lehetetlen megszerezni, de abban segíthetünk, hogy minél nagyobb szelet legyen az Öné.

Ennek egyik módja, hogy szálljon be Ön is a Facebookon folytatott vevőszerző harcba. Hódítson olyan felületen, ahol kevés a konkurencia, mert ha profin csinálja, akkor uralhatja a Facebookot!

A precízen kidolgozott hirdetéseinkkel úgy vágunk utat magunknak a célközönséghez, mint az éles kés a tortába. Ezután a megfelelő szeletet átnyújtjuk Önnek, vagyis a honlapra irányítjuk a látogatókat.

Már csak egyetlen lépés van hátra, az első falat. Ha ezt határozott mozdulattal teszi, biztosan nem esik le útközben a villájáról, ahogy ha a honlapjára érkező látogatókban kialakul a bizalom és a vásárlási vágy, akkor a látogatókból vásárlók válnak.

Ahhoz, hogy a tányérról még véletlenül se bukfencezzen le a tortaszelet, vegye igénybe webergonómia vagy érkező oldal készítési szolgáltatásunkat! Mert ki szeretné, hogy a potenciális vásárlói közvetlenül a honlapra érkezésük után azonnal lelépjenek?

Üzleti Facebook oldal

Az üzleti Facebook oldal egyik legnagyobb előnye, hogy elérheti, megszólíthatja azokat a facebookozókat, akik érdeklődnek olyasmi iránt, amit Ön nyújt. Ha ezt ügyesen teszi, akkor megismerik a vállalkozását és eladások hosszú sorát generálhatja.

Gondoljon csak bele! Mekkora előnyre tehet szert egy olyan vállalkozó, aki ott hirdet, ahol az átlag magyar kb. 3-4 órát tölt naponta?

business man

Még nem rendelkezik üzleti Facebook oldallal?

Mi megcsináljuk az új üzleti Facebook oldalát a legoptimálisabb beállításokkal. Elkészítjük a vállalkozása arculatához legjobban illeszkedő kreatív profilképet és borítóképet.

Amennyiben rendelkezik üzleti Facebook oldallal:

Létrehozunk az ügyfélközpontunkban egy hirdetési fiókot, amihez Önt hozzárendeljük adminisztrátornak. A hirdetési fiókban Ön megadja a bankkártya adatait, amit mi nem látunk, ezáltal maximális biztonságot élvezhet. Ezután indulhat a hirdetési kampány.

Start csomag:

creativ

Kidolgozzuk a megfelelő hirdetési stratégiát. Ez magába foglalja azt, hogy megtaláljuk a célközönséget különböző precíz, finomhangolt célzásokkal. Kialakítunk számukra egy vagy több kampányt és különböző hirdetésekkel elérjük őket.

Létrehozzuk a landing (érkező) oldalt, ha még nincs pl. Google AdWords kampányhoz. Még egy tökéletesen megszövegezett, vásárlást generáló hirdetés sem ér semmit landing oldal nélkül.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy az emberek 3-4 másodperc alatt eldöntik, hogy maradnak-e az oldalon vagy sem, mindenképpen olyan oldalra kell érkezniük, ami felhasználóbarát és felkelti az érdeklődésüket is.

Hirdetések kreatívja:

A hirdetések kreatívja lényegében magát a hirdetés grafikai és szöveges részét jelenti. A potenciális vásárlók először ezekkel találkoznak, éppen ezért már itt meg kell őket nyerni: meg kell őket szólítani, fel kell kelteni az érdeklődésüket és továbbolvasásra kell őket sarkallni.

A Facebook szigorú elvárásokat támaszt a hirdetésekben megjelenő képekkel szemben. Grafikusaink olyan vizuális tartalmat készítenek, ami maximálisan megfelel a szöveg-kép aránynak. Olyan színeket, elemeket alkalmaznak, amik leginkább megfogják a célcsoportot.

A mi célunk az, hogy minél több forgalmat generáljunk Önnek. Éppen ezért olyan hirdetéseket készítünk, amik teljesen beleillenek a Facebook hangulatába és nem tűnnek hirdetésnek.
A start csomag tartalmazza egy hirdetés teljes kreatívját (üzenőfali, mobil és apróhirdetési méretben).

creativ

Kampánykezelés tartalmazza:

Üzenőfali, mobil-és apróhirdetések célzását, optimalizálását

Kitapogatjuk a célcsoportját. Ezután a hirdetéseket az Ön célcsoportjának szokásait figyelembe véve a legmegfelelőbb személyeknek jelenítjük meg.

Remarketing kampányokat

Elkülönítjük azokat, akik már valaha felkeresték a honlapját. Nekik személyre szabott hirdetést jelenítünk meg. Itt olvashat bővebben a remarketingről: remarketing

Retargeting kampányokat

Már meglévő ügyfelei elérhetőségei (email címei, telefonszámai, vagy Facebook felhasználói azonosítói) alapján létrehozunk egy célcsoportot, akiknek személyre szabott hirdetést készítünk. Itt nagyon eredményesen használható a "hasonló célcsoport keresése" opció. Itt olvashat bővebben a retargetingről: retargeting

Havi jelentés,adatelemzés az eredményekről

A hirdetéseket finomítani kell, hogy még hatékonyabbak legyenek. A hónap végén részletesen elemezzük a kampányok, hirdetések eredményeit. Megnézzük melyek voltak a legsikeresebbek, melyek eredményezték a legtöbb vásárlást és vajon miért. Ezekből levonva a következtetéseket lépünk a következő hónapba, felhasználva a gyűjtött adatokat és információkat.

Előremutató terveket a jövőre nézve

A jelentésben szereplő adatok, valamint a kampánykezelés során szerzett tapasztalataink és észrevételeink alapján prezentáljuk Önnek az ötleteinket, amikkel hatékonyabbá, eredményesebbé tehetjük a jövőbeni hirdetéseket. Extra szolgáltatás, ami nem része a hirdetéskezelésnek, de kapcsolódik a Facebook marketinghez.

Üzleti Facebook oldal kezelését is vállaljuk igény szerint

Ez havonta 15 üzenőfali bejegyzés közzétételét jelenti. Ezekben a bejegyzésekben az Ön vállalkozása arculatához leginkább illő tartalmat állítunk össze. 70%-ban tippeket,újdonságokat és érdekességet közlünk. 20%-ban termékismertető, problémafelismerő posztokat jelentetünk meg, 10%-ban pedig akciókat, különleges ajánlatokat teszünk közzé. Nyereményjátékok lebonyolítása is megrendelhető. Az Ön által felajánlott nyereményt meghirdetve mozgósítjuk az oldala rajongóit, akik aktivitásukkal az ismerőseiket is bevonják a játékba. Ezáltal a Facebook felhasználók még gyorsabban szerezhetnek tudomást az üzleti oldaláról.

business infographic

Árajánlatkérés
ÜZLETI FACEBOOK OLDAL MENEDZSELÉSE

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Marketing

Hasznos & Érdekes