Honlapkészítés árak, költségek

Ön elé tárjuk a honlapkészítés költségeit, ne hagyja, hogy átverjék! Mire figyeljünk a honlapkészítés árajánlatok összehasonlítása során?


Két férfi beszélget:
- Te képzeld el, találkoztam tegnap egy aranyos teremtéssel, nagyon jól elbeszélgettünk, kávéztunk, majd egyszer csak azt mondja, ha van kedvem, menjek fel hozzá csütörtökön este, nem lesz otthon senki.
- Az igen, és mi történt?
- Vettem egy csokor virágot, és egy doboz bonbont, felmentem hozzá csütörtökön este, becsöngettem, és tényleg nem volt otthon senki.

Tanulság: Mindig figyeljünk az ajánlat részleteire!

Tehát fontos, hogy figyeljünk az ajánlat részleteire! Ami nincs benne egy weblapkészítés árajánlatban, arra kérdezzen rá, hiszen az ördög a részletekben rejlik. Ami Önnek természetes, a honlapkészítéssel megbízott vállalkozónak nem biztos, hogy az!

A honlapkészítés árak összetevői:

honlapkészítés - domain név Domain név

honlapkészítés - A honlap tárhelye A honlap tárhelye

honlapkészítés - Biztonságos honlap ‌Biztonságos honlap (SSL tanúsítvány)

honlapkészítés - egyszeri költség A honlapkészítés egyszeri költségei (fontos, hogy részletezett árajánlatot kérjen)

honlapkészítés - szöveg és képi tartalmak készítése A honlap szöveges és képi tartalmának előállítása

honlapkészítés - keresőoptimalizálás Keresőoptimalizálás (lentebb részletezzük a buktatókat)

A nem létező, azaz kamu kategória: honlap karbantartási díj

Ennek nem érdemes bedőlni. Kérjen olyan weboldalt, ami CMS rendszerre épül, azaz saját adminisztrációs felülettel rendelkezik. Ennek segítségével Ön tudja a saját honlapját frissíteni, a tartalmat aktualizálni, új terméket, ármódosítást, hírt, akciót felvinni, akkor minek fizetne megfoghatatlan "karbantartási költséget"? Ha Önnek erre nincs ideje, akkor heti 2-3 órában ezt egy egyetemista is el tudja látni, és így a karbantartás árát megúszhatja.

____________________________

1.

A honlapkészítés árak első eleme:
a domain név

2.000 - 3.000 Ft /év+ ÁFA (.hu)

Hogyan válasszunk domain nevet?
Érdemes a weboldal készítés elején elkezdeni lefoglalni a domain nevet. A honlapkészítés árakhoz képest ez minimális összeg. Olyan domain nevet válasszon, ami beszédes, az Ön tevékenységéről szól.

Javasolni szoktuk a kötőjeles verziók lefoglalását is üzleti érdekvédelem miatt.
A legjobbautoszerviz.hu és a legjobb-autoszerviz.hu két különböző domain név. Ne hagyja, hogy hasonló domain névhez jusson konkurenciája!

Ezt évente kell fizetni, ezért ez inkább állandó költségként jelentkezik, így érdemes a honlapkészítés áraktól külön kezelni.

Fontos figyelni a következőre domain regisztráció előtt:

mire kell figyelni honlapkészítés során A domaint mindig a saját nevére, és soha ne a honlapkészítő cég nevére regisztráltassa be!

Sok visszaélés történt már ebből. Ugyanis az rendelkezik a domain névvel, akinek a nevén van, nem pedig az, aki használja! A lakását sem íratja rá az ingatlanközvetítő cég nevére, a honlapjának címét se tegye! Sok csúnya dologtól kímélheti meg magát, ha erre odafigyel!

domain név honlapkészítés árak

Jól megválasztott domain név segíthet a látogatóknak azonosítani a tevékenységünket!

____________________________

2.

A honlapkészítés árak második eleme:

a honlap tárhely

15.000 - 20.000 Ft /év+ ÁFA

A weblapkészítés árak másik eleme a tárhelydíj. A honlap tárhelydíja több tényezőtől is függhet. Évekkel ezelőtt "adatbázismentes" 2-3 összelinkelt menüpontból álló honlapok készültek, amik ingyenes vagy filléres tárhelyeken is elfutottak. Ma már azonban a honlapok gyakori “alapfelszereltsége” az üzenetküldés, hírlevél, webáruház, képgaléria, vagyis adatbázist kezelő tárhelyekre van szükség.

A tárhelydíjak éves díjak , ne fizessen havi tárhelydíjakat!

Ha Ön ennél többet fizet, számoljon utána, hogy valójában mennyibe is kerül Önnek a honlapja, a kivitelező milyen honlapkészítés- és tárhely árakkal dolgozik. Sok honlapkészítő cégnél alkalmazott az a konstrukció, hogy a havi "tárhelydíj" és a havi "karbantartási díj” eléri ennek a többszörösét is, cserébe az egyszeri, elkészítési díj némileg alacsonyabb.

Vizsgáljuk meg éves szinten a költségeket, és kiderül, hogy valójában melyik konstrukció a drágább. Figyelem! Sokan itt is becsempészik a karbantartási "kamuköltséget", legyünk óvatosak!


fontos hogy a honlapkészítés árak csak valós díjakat tartalmazzanak A havi karbantartási díj kamu kategória, ne fizessen olyan szolgáltatásért, amiről nem tudja pontosan, hogy mit takar!


Ennek csupán egy feltétele van: olyan honlapot kell venni, amit szakember nélkül is szakszerűen tud tartalmilag frissíteni, akár egy Word dokumentumot. Ezt a honlapkészítés árakban nem mindig részletezik, ezért érdemes rákérdezni! A frissíthető honlaphoz jár adminisztrációs felület, vagy másnéven tartalomkezelő (CMS) rendszer.

Erre érdemes odafigyelni, amikor a beérkezett árajánlatokban a honlapkészítés árakat hasonlítja össze.

____________________________

3.

A honlapkészítés árak harmadik eleme:

SSL tanúsítvány

0 - 15.000 Ft /év+ ÁFA

Biztosan találkozott már olyan weboldallal, ahol a böngészőben felül azt olvashattuk: "nem biztonságos".
Nos, ez azt jelenti, hogy a számítógép böngészője és a weboldalt futtató szerver közötti kommunikáció "lehallgatható", azaz nem egy titkosított csatornán keresztül történik. A biztonságos csatornákon futó információk biztonságban vannak, ami lehet személyes adat (pl egy ajánlatkérésnél a telefonszám, név, email cím), vagy lehet az admin felület felhasználóneve és jelszava, ami ugye életveszélyes lehet illetéktelen kezekben.

Azok a weboldalak, amik rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal, biztonságosak, így az adatok védve vannak, a weboldal kevésbé törhető. Ahol az SSL tanúsítvány hiányzik, ott nem kerül ugyan költségbe a védelem (hiszen 0 Ft-ot fizetünk), viszont ez kockázatosabb mind a látogatónak, mind a honlap tulajdonosának.

üzleti honlapkészítés árak ssl

fontos odafigyelni, hogy a honlapkészítés árak tartalmazzák az ssl tanúsítványt is Ha a honlap "nem biztonságos", akkor az azon keresztül megadott személyes adatok (ajánlatkérés), vagy felhasználó név és jelszó (admin felület, regisztráció) lehallgatható, azaz a weboldal könnyebben feltörhető.


Létezik ingyen SSL is, azonban abban van egy kis kockázat, méghozzá az, hogy nem mindig sikerül automatikusan megújítani, és ha az valamiért nem sikerül, és a weboldal hetekig nem érhető el az így kieső vásárlás/ajánlatkérés akár százezrekben is mérhető kárt jelenthet. Mi már jártunk így, megégettük már magunkat az ingyenes (következményeket nem vállaló) SSL szolgáltatókkal, így ez mint minden, ami ingyenes - felejtős.

Szerintem nem ezen kell spórolni, ez a minimális biztonság a mai világban szükséges. Van SSL tanúsítvány 8.000 Ft-ért is, 15.000 Ft-ért is és speciális esetben akár 70.000 Ft-ért is, de a kisebb bőven elegendő.

____________________________

4.

A honlapkészítés árak negyedik eleme:

a weboldal készítés egyszeri költsége

Ez nagyon széles skálán mozog. Milyen tényezőkből tevődik össze egy honlap ára? Kérjünk olyan árajánlatot, ahol a honlapkészítő tételesen felsorolja az ajánlat elemeit. Csak így dönthető el, mi mennyibe kerül, kizárólag így hasonlítható össze a sok különböző árajánlat.Tehát ajánlatokat üzleti honlapokra, szakszerűen, lebontva, a honlapkészítés részleteit feltüntetve kell kérjünk!

Alap honlap: a grafika és a motor
piaci átlag: 100.000 Ft

Ez a grafika, vagy dizájn. Először is el kell készíteni a honlap külső megjelenését. Ez tartalmazza a megjelenített képeket, a menüpontok grafikáját, a gombokat, illetve, hogy milyen formába lesz öntve a tényleges tartalom. Az árnak a felhasznált elemek jogtisztaságát garantálnia kell.

Maga a honlap motorja, ami a lapokat (menüpontokat) kezeli. Az ehhez tartozó adminisztrációs felület, amellyel saját gépünkről, alap szövegszerkesztői tudással is képesek vagyunk a honlapunkat szerkeszteni. A honlap bármennyi aloldalból állhat. Amennyiben a honlap nem rendelkezik motorral, akkor biztosan nem rendelkezik adminisztrációs felülettel sem, így nem szerkeszthető saját kezűleg. Láttunk már olyat, hogy az adminisztrációs felületre külön ár volt meghatározva a honlapkészítő részéről, ezért erre mindig kérdezzen rá!

honlapkészítés árak adminisztrációs felülettel Adminisztrációs felület hiányában a honlap tartalmi frissítéséhez mindenképpen szakember segítségére lesz szüksége.

Az viszont mindig súlyos összegekbe kerül (így a honlapkészítés árak az egekbe szökhetnek), és a frissítés általában napokba is beletelik! Ez is fontos tényező a költségek, árak mérlegelése során! Soha ne fogadjon el olyan konstrukciót, ahol menüpontonként kell fizetni, az ilyen ár vagy tétel nem korrekt és komolytalan! Annak a szabadsága a 21. században, hogy hány menüpont lesz a honlapon, legyen az Öné.

üzleti honlapkészítés árak Debrecen mindenre kiterjedően

A modulok
0 Ft - tól milliókig

Ezek azon részei a honlapnak, amik funkciókat látnak el. Ezek árai változóak. Ilyen modulok lehetnek: hírlevél kezelő, hírmodul, biztonsági/regisztrációs felület, képgaléria, online jelentkezés, webáruház stb. Itt az árak mellé a lehetséges funkciókat is írassuk be az árajánlatba, hiszen csak így összehasonlítható két honlapkészítés árajánlat! Tipikus példája a moduloknak a webáruház. Sok fajta webáruház van a piacon. 60 ezer Ft-tól 2 millióig.

Az, hogy mennyit adunk érte, attól függ, milyen funkciókra van szükségünk. Csak azokat a modulokat kérjük, amikkel konkrét terveink vannak. Csak azért kérni egy blog modult, hogy legyen, de 1 évig nem lesz rá feltöltve semmilyen cikk, annak úgy nem sok értelme van.

honlapkészítés árak modulokra lebontva későbbi bővítéshez A modulok utólag is beépíthetőek, így nem kell mindent egyszerre megvásárolni.

A honlapkészítés árak legtöbbször ezen múlnak, a funkciókon, modulokon! Ezért ennél a résznél igazán körültekintőnek kell lenni!

Honlapkészítés
Az új TALIZMÁN saját fejlesztésű rendszerünkben gyors betöltődésű, letisztult weboldalakat készítünk, amelyek 100% mértékben keresőoptimalizálható adminisztrációs felületről.

Árajánlat kérése


Íme a legnépszerűbb honlapmodulok listája:

honlapkészítés - hírlevél feliratkozás Hírlevél feliratkozás

honlapkészítés - képgaléria Képgaléria

honlapkészítés - referenciák Referenciák

honlapkészítés - blog Blog

honlapkészítés - árajánlatkérés Árajánlatkérés

honlapkészítés - főoldali lapozó Főoldali lapozó (slider)

honlapkészítés - katalógus ‌Termék- vagy szolgáltatás katalógus

honlapkészítés - nyelvi verziók ‌Nyelvi verziók (pl.: angol nyelvválasztás)

____________________________

5.

A honlapkészítés árak ötödik eleme:

GDPR adatvédelmi tájékoztató

40.000 Ft - tól

2018. május 25. óta Európában az adatvédelem szintet lépett, és bevezették a GDPR rendeletet. Fontos a személyes adatok védelme, de ez egy kicsit túlszabályzott rendelet lett, aminek érdemes megfelelni. Maradjunk annyiban, hogy amennyiben a hatóság lesújt, az egy erősebb vállalkozást is tönkre tehet, mert nem 20-30 ezer forintos bírságokról beszélünk. Európai árlista van, ami azt jelenti, hogy a német vállalkozás ugyanolyan büntetést fizet, mint a magyar.

Én azt javaslom, ne a büntetést kockáztasd, hanem az adatvédelmi tájékoztató elkészítését tekintsd a honlapkészítés árak egyik alapvető elemének. Számolj így!

GDPR adatvédelmi tájékoztatót készítetthetünk:

 • adatvédelmi szakértővel (40.000 Ft körül mozog)
 • ügyvéddel (90.000 Ft körül mozog)

Harmadik megoldás a saját készítés, amit azért nem ajánlok, mert az vagy abban fog kimerülni, hogy leszedjük valaki másét, ami egyszerű lopás, vagy abban, hogy olyan adatvédelmi tájékoztató készül, ami a hatóságok számára felkérés keringőre.

GDPR adatvédelmi tájékoztató weboldalakra, webshopokra
Nekünk van jó megoldásunk erre vonatkozóan, kifejezetten weboldalak vagy webáruházak számára elkészítjük az adatvédelmi tájékoztatót, a piaci átlag feléért.

Árajánlat kérése

____________________________

6.

A honlapkészítés árak hatodik eleme:

A honlap szöveges tartalma

0 Ft - 10 Ft/karakter

Nagyon sokan nem is gondolnak arra, amikor honlapkészítést tervezgetnek, hogy a honlapra szöveges és képes tartalmakat is biztosítani kell. Az első gondolat az, hogyan épüljön fel a honlap, milyen legyen a kinézete, a színek, az elrendezés. Amikor ez készen van, akkor szembesülnek az egyébként nyilvánvaló ténnyel, hogy okés, de most már kellene rá tartalom is.

igényes honlap szöveges tartalom honlapkészítés Gyakran azt a hibát követik el a vállalkozók, hogy a honlap tartalmát összecsapják, letudják néhány mondatban, vagy lemásolják a konkurencia szövegét. A kérdés ilyenkor az: miért vágott bele a honlapkészítésbe, ha pont a lényeget akarja megúszni, a pontos részletes tájékoztatást?

A honlap szöveges tartalma egy rendkívül fontos eleme a honlapnak, így erre vagy időt, vagy pénzt, de mindenképpen áldoznunk kell a honlapkészítés során. Ami biztosan rossz megoldás: lopni a konkurencia tartalmát. Ne másolj, ne lopj, mert az etikátlan, sőt, bűncselekmény is. De ha ettől az etikai oldaltól eltekintünk, gondoljunk egy kicsit bele: mégis mivel adunk mást, mint a konkurenseink, ha pontosan azt és úgy kommunikáljuk, ahogyan és amit ő ír a honlapján.

Ha valaki ért valamihez, ha vannak gondolatai, vannak mondanivalója a tevékenységével, vállalkozásával vagy termékeivel kapcsolatban, akkor azt írja le. Az sem baj, ha úgy érzi, ő nem tud honlapszöveget megfelelő minőségben írni, nincs meg hozzá a képessége, ebben az esetben szövegírókhoz kell fordulni.

A honlapszövegírás olyan szolgáltatás a honlapkészítés mellett, amit ma már elérhető áron igénybe lehet venni, és ne feledjük el, a honlap nem csak színekből és gombokból áll, hanem a szöveges és képi tartalomból is. Sőt ez a lényeg, a többi csak a csomagolás. Bőséges, tájékoztató, eligazodni segítő tartalmakat állítsunk elő, hogy a lehető legtöbb információval lássuk el a látogatót a fogyasztói döntésének meghozatalát segítve.

A honlapkészítés árát hogyan befolyásolja a szövegírás? Ez a honlap tartalmi igényeitől függ.

kiemelt szempontok az üzleti weboldal készítés során üzleti honlapkészítés Kizárólag karakterdíjban érdemes megállapodni a szövegíróval, méghozzá elfogadott szöveg karakterdíjában, vagyis ha 2-3 alkalommal bizonyos részeket újra kell írni, mert nem megfelelő az irány vagy a stílus, akkor azok ne növeljék a honlapkészítés költségeket, csak az a tartalom, ami végül valóban felkerül a honlapra.

____________________________

7.

A honlapkészítés árak hetedik eleme:

Képek, fotók a honlapon

profi fotózás: már 20.000 Ft - tól

A honlapokon nem csak szöveges tartalmakat lehet találni, hanem képi tartalmakat is. Bármilyen vállalkozásunk is van, a képi illusztrációk hozzátartoznak a kommunikációhoz, így érdemes a honlapkészítés során is hangsúlyt fektetni az életszerű válalkozást bemutató képek használatára. Képi tartalmunk sokféle lehet. Most végigvesszük, hogy mik a leggyakrabban előforduló források a képek beszerzését illetően.

Stock fotók:

 • előnye: olcsó és legális
 • hátránya: nem igazán hiteles, klisés

Léteznek olyan weboldalak, ahol néhány dollárért vásárolhatunk fotókat, legális forrásból, szabadon felhasználva. Ezeken a weboldalakon szabad szavas kereséssel találhatjuk meg a leginkább témába illő fotókat. A világ minden tájáról töltenek fel képeket a fotósok, hogy azokat kis összegért bárki legálisan használhassa. Így a honlapkészítés során is egyszerű és gyors megoldást kínálhat.

Az előnyei ezért a kedvező ár, és a legális használat. Hátránya viszont az, hogy bárki más is használhatja ugyanazt a fotót, ha ő is megveszi, illetve azért minden stock fotón látszik, hogy nem igazán a mi vállalkozásunkról szól, nem a mikrokörnyezetünkben készült. Gondolok itt olyan kézfogásos fotóra, aminek a hátterében felhőkarcolók állnak, vagy olyan építkezésen készült képre esik a választás, ahol amerikai kivitelezőkre jellemző sárga fejvédőfelszerelés látható a munkásokon, valljuk be a magyar honlaplátogatónak nem a mikrokörnyezetre jellemző kép alakul ki, ami a bizalmi kötődést gátolja.

Saját fotók, mobiltelefonnal készítve:

 • előnye: magas bizalmi szint, hiteles fotók miatt és emellett nem kerül pénzbe
 • hátránya: a minőség vagy a kompozíció nem mindig megfelelő

A saját fotók mindig sokkal jobban működnek a weboldalon, mint a stock fotók. Még akkor is, ha csak mobiltelefonnal készült képekről van szó. Egy kertépítés referencia, egy gyárépület külső vagy belső képe, egy jármű fotózása, vagy építkezési fázisok illetve referenciák megoldhatóak ezzel a módszerrel. Tökéletesen tudnak működni bizonyos esetekben a mobiltelefonos fényképek a weboldalakon, így a honlapkészítés során is eredményesen használhatók.

Azonban ezt a módszert nem érdemes használni webshopok esetén termékfotózáshoz vagy éttermek esetén étel fotózáshoz. Ezeknél a céloknál már különleges megvilágításra, zajtalan, tökéletes fotókra van szükség.

Saját fotók profi fotós segítségével:

 • előnye: hiteles képek, magas bizalmi szint, a termék vagy szolgáltatás önmagát adja el
 • hátránya: nincs ingyen

A saját profi fotók a tökéletes és igényes megoldás. Miért? Mert a fotós olyan dolgokra is figyel, amire Ön nem biztos, hogy a fotózáskor figyelni tud. A fotós az egész kompozíciót figyeli, azaz a háttérben éktelenkedő kukát vagy üres üvegeket el fogja pakolni, a terméket, épületet, járművet, a legjobb szögből, a legjobb távolságban és a legjobb megvilágításban fogja lefotózni. Így a honlapon sokkal jobban fognak ezek a fotók működni. Nem lesznek zajosak és tű élesek lesznek a képek. Vibrálni fognak a színek, és a megfelelő objektív választásával a téma a legimpozánsabb módon jelenik majd meg a fotón.

Épületeket vagy szállodaszobákat extraszéles látószögű objektívvel fotózva nagyobbnak, impozánsabbnak tudjuk ábrázolni olyan módon, hogy nem hazudunk. A termékeket a megfelelő világítást technika használatával tökéletes részletességgel tudjuk megmutatni a látogatóknak.

Nem érdemes ezen spórolni, egy imázsfotózást vagy termékfotózást be kell iktatni a honlapkészítési árakba.

A honlap tartalmának feltöltése, azaz elhelyezés a honlapon

Tisztázni kell, hogy az ár tartalmazza-e a tartalmak feltöltését a honlapra, esetleg igény esetén vállal-e ilyet a honlapkészítő cég? Ha van a honlaphoz adminisztrációs felület, akkor az ügyfél által megírt szöveget ő maga is fel tudja tölteni, azonban ha mégis szakemberre bízná az első tartalmak feltöltését, feltölti-e a honlapra a honlapkészítő, és ha igen, milyen díjazás fejében?

Ezekre nem szoktak minden esetben kitérni az ajánlatban, éppen ezért kell tisztázni, mi van az árban és mi nincs benne! Kap-e oktatást az adminisztrációs felület használatáról az ügyfél, vagy csak egy pdf fájlt nyomnak az arcába? Jelentősen befolyásolhatják utólag a honlapkészítés árakat az ilyen jellegű kérések!

Tehát tisztázza le a kiszemelt honlapkészítővel, hogy a tartalommal, illetve annak feltöltésével kapcsolatban mi az álláspontjuk, illetve mik a lehetőségek?!

honlapkészítés ár tartalom feltöltéssel átgondolt üzleti weboldal készítés Jól bevált módszer, hogy a honlap tartalmát - külön díjért - induláskor feltöltetjük a honlapkészítővel, amit a későbbiekben Önnek már csak módosítani és kiegészíteni kell aktuális, új információkkal.

Így nem Önt terheli a honlap tartalmának feltöltése, hanem azt szakember, ízlésesen, profi módon feltölti, töredék idő alatt, mint ahogy az Ön tenné.

Amennyiben van a honlapnak adminisztrációs felülete (ez ma már alap kell legyen) akkor Ön is fel tudja tölteni a honlapra szánt tartalmat, szövegeket és képeket, kérdés az, hogy ennek oktatása benne van-e a honlapkészítés árban, illetve é rdemes arra is kitérni, hogy az adminisztrációs felület magyar vagy angol nyelvű-e? Az más kérdés, hogy ha nincs a tartalomfeltöltésre ideje, akkor megbízhatja vele a honlapkészítőt is, de ez értelemszerűen költségtényezővé válik.

_______________ _____________

8.

A honlapkészítés árak nyolcadik eleme:

A keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás 3 területből tevődik össze:

 • a honlap technikai adatinak rendbe tétele
 • a honlap megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalmának biztosítása
 • jó minőségű rámutató linkek szerzése (a minőség a lényeg, nem a mennyiség)

Ezek nem választhatóak el egymástól, és minden honlap esetében más mértékű munkát igényelnek, így ez a költség a honlapkészítés árak esetében nem számolható ki előre pontosan.

Mit tehet mégis a vállalkozó a honlapkészítés fázisában, ha szeretné előre látni a sikerhez vezető utat a keresőoptimalizálásban? Minden weboldal helyezése a Google keresőben a saját konkurenseitől függ, azaz attól, hogy a többiek milyen erős felületekkel jelennek meg a szóban forgó kulcsszavakra vonatkozóan. Ezt fel lehet térképezni pontosan, már a honlapkészítés alatt.

Ezt hívjuk mi SEO konkurencia vizsgálatnak.
Röviden ez arról szól, hogy megvizsgáljuk azt a 3 szempontot a legerősebb konkurensek oldalán, ami a keresőoptimalizálást leginkább befolyásolja.

Vagyis:

 • a konkurens honlapok technikai adatai terén a hiányosságokat és erősségeket
 • a konkurens honlapok szöveges tartalmait (vizsgálva azt is, hogy mennyi az egyedi saját és mennyi a máshol is megtalálható tartalom)
 • pontosan megmondjuk honnan mutatnak rá jó minőségű linkek, vagyis átvilágítjuk a linképítési struktúrájukat

Mindezt egy érthető nyelvezettel megírt jelentésben részletezzük ki, ami végülis egy e-book az Ön konkurenciája mögött álló keresőoptimalizálási stratégiáról. Onnan kezdve már csak Önön múlik, hogy ha elkészül a honlapja, mennyi látogatót szeretne a jelenlegi konkurensektől elhódítani.

_______________ _____________

A honlapkészítés lépései

azaz, milyen lépésekből épül a folyamat a kulcsrakész weboldalhoz

üzleti Honlapkészítes debrecen menete HonlapBirodalom 1. lépés

Aláírt szerződés és az előleg elutalását követően a projektet ütemezzük a feladataink között. Ezt követően rövid időn belül egy Kreatív meetinget tartunk, ahol átbeszéljük a menüpontokat, a színeket, a főoldali blokkokat. Előfordulhat, hogy néhány dologra szükségünk lesz, pl: pár saját fotó, logó (ha van), ezek beérkezése után tudunk tovább lépni a honlapkészítés látványtervezési fázisába.

üzleti honlapkészítés ár tervezési fázis 2. lépés

Elkészítjük a főoldal látványtervét, amit véleményezned kell. Itt őszintén leírhatod a benyomásaidat, de akár telefonon is meg tudjuk beszélni. Ezeknek megfelelően elvégezzük a módosításokat, majd újra elküldjük neked a tervet. Még egy környi változtatásra van lehetőséged, vagyis a bemutatott látványtervet 2 alkalommal módosítjuk. Az esetek 99%-ban ekkor már elfogadásra is kerül, és megkezdődhet a honlapkészítés programozási fázisa.

egyedi honlapkészítés debrecen menete programozás és fejlesztés 3. lépés

Az elfogadott látványterv a következő fázisba lépteti a projektet, amikor is már programozni fogunk, azaz a honlapkészítés háttérmunkája következik. Programozás után leteszteljük a honlapot, majd - amennyiben megrendelted ezt a szolgáltatást is - feltöltjük a szöveges és képi tartalmakat a honlap aloldalaira. Ezt követően történik a honlap átadása, azaz a kezelőfelület betanítása. Megtanítjuk neked, hogyan tudod szerkeszteni a tartalmakat, hogyan tudod frissíteni az információkat, új szolgáltatásokat, termékeket, vagy képeket feltenni az oldalra.

Kérj tőlünk ajánlatot honlapkészítésre,
állunk a rendelkezésedre!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed az árakkal kapcsolatos információinkkal, vagy ha szimpatikus számodra a munkamódszerünk, akkor bátran kérj ajánlatot tőlünk honlapkészítés szolgáltatásunkra. Mi mindent elintézünk neked, egyetlen kézbe teheted a honlapkészítést, a tartalomkészítést, az üzemeltetést (tárhely, domain) és a marketinget. Ez nem csak kényelmes- , de költséghatékony megoldás is egyben.

Ajánlatkérés
HONLAPKÉSZÍTÉS & MARKETING
kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész
[{"field": "name","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"Nem megfelel\u0151 form\u00e1tum!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},{"type":"Phone","messages":{"hu":"Nem megfelel\u0151 form\u00e1tum!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "when","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!"}},]},{"field": "city","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "company","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "what","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},]
Kapcsolati adatok:
A vállalkozás adatai:
Miben segíthetünk?
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!