Honlapkészítés árak, költségek

Eléd tárjuk a honlapkészítés költségeit, ne hagyd, hogy átverjenek!
Mire figyelj a weboldal készítés árajánlatok összehasonlítása során?


Két férfi beszélget:
- Te képzeld el, találkoztam tegnap egy aranyos teremtéssel, nagyon jól elbeszélgettünk, kávéztunk, majd egyszer csak azt mondja, ha van kedvem, menjek fel hozzá csütörtökön este, nem lesz otthon senki.
- Az igen, és mi történt?
- Vettem egy csokor virágot, és egy doboz bonbont, felmentem hozzá csütörtökön este, becsöngettem, és tényleg nem volt otthon senki.

Tanulság: Mindig figyelj az ajánlat részleteire!

Tehát fontos, hogy figyeljünk az ajánlat részleteire! Ami nincs benne egy weblapkészítés árajánlatban, arra kérdezz rá, hiszen az ördög a részletekben rejlik. Ami számodra természetes, a weboldal készítés kivitelezőjének nem biztos, hogy az!

honlapkészítés árak

A weboldal készítés árak összetevői:

 •  Domain név
 • A honlap tárhelye
 •  ‌Biztonságos weboldal (SSL tanúsítvány)
 • A honlapkészítés egyszeri költségei (fontos, hogy részletezett árajánlatot kérj)
 •  A weboldal szöveges és képi tartalmának előállítása
 • Keresőoptimalizálás (lentebb részletezzük a buktatókat)

A nem létező, azaz kamu kategória: honlap karbantartási díj

Ennek nem érdemes bedőlni. Kérj olyan weboldalt, ami CMS rendszerre épül, azaz saját adminisztrációs felülettel rendelkezik. Ennek segítségével tudod a saját weboldalad frissíteni, a tartalmat aktualizálni, új terméket, ármódosítást, hírt, akciót felvinni, akkor minek fizetnél megfoghatatlan "karbantartási költséget"? Ha neked erre nincs időd, akkor heti 2-3 órában ezt egy egyetemista is el tudja látni, és így a karbantartás árát megúszhatod.

____________________________

1.

A honlapkészítés árak első eleme:
a domain név

2.000 - 3.000 Ft /év+ ÁFA (.hu)

Hogyan válassz jó domain nevet?
Érdemes a weboldal készítés elején lefoglalni a domain nevet. A honlapkészítés árakhoz képest ez minimális összeg. Olyan domain nevet válassz, ami beszédes és a tevékenységedről szól.

Javasolni szoktuk a kötőjeles verziók lefoglalását is üzleti érdekvédelem miatt.
A legjobbautoszerviz.hu és a legjobb-autoszerviz.hu két különböző domain név. Ne hagyd, hogy hasonló domain névhez jusson konkurenciád!

A domaint évente kell fizetni, ezért ez inkább állandó költségként jelentkezik, így érdemes lehet a honlapkészítés áraktól külön kezelni.

Fontos figyelni a következőre domain regisztráció előtt:

mire kell figyelni honlapkészítés során A domaint mindig a saját nevedre, és soha ne a honlapkészítő cég nevére regisztráltasd be!

Sok visszaélés történt már ebből. Ugyanis az rendelkezik a domain névvel, akinek a nevén van, nem pedig az, aki használja! A lakásodat sem íratod rá az ingatlanközvetítő cég nevére, a honlapod címét is ugyanúgy védeni kell! Sok csúnya dologtól kímélheted meg magad, ha erre odafigyelsz!
A domain név eldöntése a weboldal készítés első lépése, hiszen a készülő honlap erre fog épülni. 

domain név honlapkészítés árak - a weboldal készítés első lépése a domain foglalás

Jól megválasztott domain név segíthet a látogatóknak azonosítani a tevékenységünket!
Ezt már a weboldal készítés első elején érdemes kiválasztani. 

____________________________

2.

A honlapkészítés árak második eleme:

a honlap tárhely

15.000 - 20.000 Ft /év+ ÁFA

A weblapkészítés árak másik eleme a tárhelydíj. A honlap tárhelydíja több tényezőtől is függhet. Évekkel ezelőtt "adatbázismentes" 2-3 összelinkelt menüpontból álló honlapok készültek, amik ingyenes vagy filléres tárhelyeken is elfutottak. Ma már azonban a honlapok gyakori “alapfelszereltsége” az üzenetküldés, hírlevél, webáruház, képgaléria, vagyis adatbázist kezelő tárhelyekre van szükség.

A tárhelydíjak éves díjak , ne fizess havi tárhelydíjakat!

Általában évente maximum 20.000 Ft + ÁFA egy jó minőségű tárhely díja.
Ha ennél többet fizetsz (van aki ennyit kér el havidíjként), számolj utána, hogy valójában mennyibe is kerül neked a weboldal egy évben, a kivitelező milyen honlapkészítés- és tárhely árakkal dolgozik. Sok honlapkészítő cégnél alkalmazott az a konstrukció, hogy a havi "tárhelydíj" és a havi "karbantartási díj” eléri ennek a többszörösét is, cserébe az egyszeri, elkészítési díj némileg alacsonyabb. Kisebb számokat látsz (havi díjak) a weboldal készítés ajánlatban, de valójában jóval többe kerül az a verzió éves szinten. 

Vizsgáljuk meg éves szinten a költségeket, és kiderül, hogy valójában melyik konstrukció a drágább. Figyelem! Sokan itt is becsempészik a karbantartási "kamuköltséget", legyünk óvatosak!


fontos hogy a honlapkészítés árak csak valós díjakat tartalmazzanak A havi karbantartási díj kamu kategória, ne fizess olyan szolgáltatásért, amiről nem tudod pontosan, hogy mit takar!


Ennek csupán egy feltétele van: olyan weboldalt kell venni, amit szakember nélkül is szakszerűen tudsz tartalmilag frissíteni, akár egy Word dokumentumot. Ezt a honlapkészítés árakban nem mindig részletezik, ezért érdemes rákérdezni! A frissíthető weboldalhoz jár adminisztrációs felület, vagy másnéven tartalomkezelő (CMS) rendszer.

Erre érdemes odafigyelni, amikor a beérkezett árajánlatokban a honlapkészítés árakat hasonlítod össze.

____________________________

3.

A honlapkészítés árak harmadik eleme:

SSL tanúsítvány

0 - 15.000 Ft /év+ ÁFA

Biztosan találkoztál már olyan weboldallal, ahol a böngészőben felül azt olvashattuk: "nem biztonságos".
Nos, ez azt jelenti, hogy a számítógép böngészője és a weboldalt futtató szerver közötti kommunikáció "lehallgatható", azaz nem egy titkosított csatornán keresztül történik az információ (pl személyes adatok) továbbítása. A biztonságos csatornákon futó információk biztonságban vannak, ami lehet személyes adat (pl egy ajánlatkérésnél a telefonszám, név, email cím), vagy lehet az admin felület felhasználóneve és jelszava, ami ugye életveszélyes lehet illetéktelen kezekben.

Azok a weboldalak, amik rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal, biztonságosak, így az adatok védve vannak, a weboldal kevésbé törhető. Ahol az SSL tanúsítvány hiányzik, ott nem kerül ugyan költségbe a védelem (hiszen 0 Ft-ot fizetünk), viszont ez kockázatosabb mind a látogatónak, mind a honlap tulajdonosának.

üzleti honlapkészítés árak ssl, a weboldal készítés második lépése a biztonság- https kapcsolat

fontos odafigyelni, hogy a honlapkészítés árak tartalmazzák az ssl tanúsítványt is Ha a weboldal "nem biztonságos", akkor az azon keresztül megadott személyes adatok (ajánlatkérés), vagy felhasználó név és jelszó (admin felület, regisztráció) lehallgatható, azaz a weboldal könnyebben feltörhető.


Létezik ingyen SSL is, azonban abban van egy kis kockázat, méghozzá az, hogy nem mindig sikerül automatikusan megújítani, és ha az valamiért nem sikerül, a weboldal hetekig nem érhető el, ezért az így kieső vásárlás/ajánlatkérés akár százezrekben is mérhető kárt jelenthet. Mi már jártunk így, megégettük már magunkat az ingyenes (következményeket nem vállaló, szupportot nem üzemeltető) SSL szolgáltatókkal, így ez mint minden, ami ingyenes - az vállalkozások számára felejtős.

Szerintem nem ezen kell spórolni, ez a minimális biztonság a mai világban szükséges. Van SSL tanúsítvány 8.000 Ft-ért is, 15.000 Ft-ért is és speciális esetben akár 70.000 Ft-ért is, de a kisebb bőven elegendő.

____________________________

4.

A honlapkészítés árak negyedik eleme:

a weboldal készítés egyszeri költsége

Ez nagyon széles skálán mozog. Milyen tényezőkből tevődik össze egy weboldal ára? Kérj olyan árajánlatot, ahol a honlapkészítő tételesen felsorolja az ajánlat elemeit. Csak így dönthető el, mi mennyibe kerül, kizárólag így hasonlítható össze a sok különböző árajánlat. Tehát ajánlatokat üzleti honlapokra, szakszerűen lebontva, a honlapkészítés részleteit feltüntetve érdemes kérned!

Alap honlap: a grafika és a motor
piaci átlag: 100.000 Ft

Ez a grafika, vagy dizájn. Először is el kell készíteni a weboldal külső megjelenését. Ez tartalmazza a megjelenített képeket, a menüpontok grafikáját, a gombokat, illetve, hogy milyen formába lesz öntve a tényleges tartalom. A weboldal készítés árának a felhasznált elemek jogtisztaságát garantálnia kell. Ez fontos, hiszen azok a képek, amik megtalálhatóak az interneten, nem biztos, hogy hazsnálhatóak, hiszen létezik szerzői jog. 

A honlap motorja az, ami a lapokat (menüpontokat) kezeli. Az ehhez tartozó adminisztrációs felülettel saját gépedről, alap szövegszerkesztői tudással is képes leszel a weboldal tartalmát szerkeszteni. A honlap bármennyi aloldalból állhat, olyan árajánlatokkal nem is szabad foglalkozni, akik aloldalanként kérik a pénzt (pl: 5 aloldalas honlap, 10 aloldalas honlap, stb). Amennyiben a honlap nem rendelkezik motorral, akkor biztosan nem rendelkezik adminisztrációs felülettel sem, így nem szerkeszthető saját kezűleg. Láttunk már olyat, hogy az adminisztrációs felületre külön ár volt meghatározva a honlapkészítő részéről, ezért erre mindig kérdezz rá!

honlapkészítés árak adminisztrációs felülettel Adminisztrációs felület hiányában a honlap tartalmi frissítéséhez mindenképpen szakember segítségére lesz szükséged.

Az viszont mindig súlyos összegekbe kerül (így a honlapkészítés árak az egekbe szökhetnek hosszú távon), és a frissítés általában napokba is beletelik! Ez is fontos tényező a weboldal készítés költségek, árak mérlegelése során! Soha ne fogadj el olyan konstrukciót, ahol aloldalanként (menüpontonként) kell fizetni, az ilyen ár vagy tétel nem korrekt és komolytalan! Annak a szabadsága a 21. században, hogy hány menüpont lesz a honlapon, legyen a Tiéd.

üzleti honlapkészítés árak Debrecen mindenre kiterjedően - weboldal készítés díjak, árak, költségek

A modulok
0 Ft - tól milliókig

Ezek azon részei a honlapnak, amik funkciókat látnak el. Ezek árai változóak. Ilyen modulok lehetnek: hírlevél kezelő, hírmodul, biztonsági/regisztrációs felület, képgaléria, online jelentkezés, webáruház, blog stb. Itt az árak mellé a lehetséges funkciókat is írassuk be az árajánlatba, hiszen csak így összehasonlítható két honlapkészítés árajánlat! Tipikus példája a moduloknak a webáruház. Sok fajta webáruház van a piacon. 60 ezer Ft-tól 2 millióig.

Az, hogy mennyit adunk érte, attól függ, milyen funkciókra van szükségünk. Csak azokat a modulokat kérjd, amikkel konkrét terveid vannak. Csak azért kérni egy blog modult, hogy legyen, de 1 évig nem lesz rá feltöltve semmilyen cikk, annak úgy nem sok értelme van. Szóval a weboldal készítés előtt gondold át mit is szeretnél, milyen marketing eszközöket akarsz használni. Mindig ehhez kell rendelni a weboldal funkcióit. De ezt a honlapkészítővel is átbeszélheted, és közös gondolkodással kialakulhat az ideális végeredmény. 

honlapkészítés árak modulokra lebontva későbbi bővítéshez A modulok utólag is beépíthetőek, így nem kell mindent egyszerre megvásárolni.

A honlapkészítés árak legtöbbször ezen múlnak, a funkciókon, modulokon! Ezért ennél a résznél igazán körültekintőnek kell lenni!

Honlapkészítés
Az új TALIZMÁN saját fejlesztésű rendszerünkben gyors betöltődésű, letisztult weboldalakat készítünk, amelyek 100% mértékben keresőoptimalizálható adminisztrációs felületről.

Árajánlat kérése

honlapkeszites arak - modulok


Íme a legnépszerűbb honlapmodulok listája:

 •  Hírlevél feliratkozás
 • Képgaléria
 • Referenciák
 • Blog (hírek, újdonságok)
 • Árajánlatkérés (űrlap)
 • Főoldali lapozó (slider)
 • Termék- vagy szolgáltatás katalógus
 • Nyelvi verziók (pl.: angol nyelvválasztás)

____________________________

5.

A honlapkészítés árak ötödik eleme:

GDPR adatvédelmi tájékoztató

40.000 Ft - tól

2018. május 25. óta Európában az adatvédelem szintet lépett, és bevezették a GDPR rendeletet. Fontos a személyes adatok védelme, de ez egy kicsit túlszabályzott rendelet lett, aminek érdemes megfelelni. Maradjunk annyiban, hogy amennyiben a hatóság lesújt, az egy erősebb vállalkozást is tönkre tehet, mert nem 20-30 ezer forintos bírságokról beszélünk. Európai árlista van, ami azt jelenti, hogy a német vállalkozás ugyanolyan büntetést fizet, mint a magyar.

Én azt javaslom, ne a büntetést kockáztasd, hanem az adatvédelmi tájékoztató elkészítését tekintsd a honlapkészítés árak egyik alapvető elemének. Számolj így!

GDPR adatvédelmi tájékoztatót készítetthetünk:

 • adatvédelmi szakértővel (40.000 Ft körül mozog)
 • ügyvéddel (90.000 Ft körül mozog)

Harmadik megoldás a saját készítés, amit azért nem ajánlok, mert az vagy abban fog kimerülni, hogy leszedjük valaki másét, ami egyszerű lopás, vagy abban, hogy olyan adatvédelmi tájékoztató készül, ami a hatóságok számára felkérés keringőre.

Mi is készítünk adatvédelmi tájékoztatót, olyan honlapokra is, amit nem mi készítettünk. Ha ez érdekel, kérj erre (is) árajánlatot tőlünk. 

GDPR adatvédelmi tájékoztató weboldalakra, webshopokra
Nekünk van jó megoldásunk erre vonatkozóan, kifejezetten weboldalak vagy webáruházak számára elkészítjük az adatvédelmi tájékoztatót, a piaci átlag feléért.

Árajánlat kérése

____________________________

6.

A honlapkészítés árak hatodik eleme:

A honlap szöveges tartalma

0 Ft - 10 Ft/karakter

Nagyon sokan nem is gondolnak arra, amikor honlapkészítést tervezgetnek, hogy a honlapra szöveges és képes tartalmakat is biztosítani kell. Az első gondolat az, hogyan épüljön fel a honlap, milyen legyen a kinézete, a színek, az elrendezés. Amikor ez készen van, akkor szembesülnek az egyébként nyilvánvaló ténnyel, hogy okés, de most már kellene rá tartalom is.

igényes honlap szöveges tartalom honlapkészítés Gyakran azt a hibát követik el a vállalkozók, hogy a honlap tartalmát összecsapják, letudják néhány mondatban, vagy lemásolják a konkurencia szövegét. A kérdés ilyenkor az: miért vágott bele a honlapkészítésbe, ha pont a lényeget akarja megúszni, a pontos részletes tájékoztatást?

A honlap szöveges tartalma egy rendkívül fontos eleme a honlapnak, így erre vagy időt, vagy pénzt, de mindenképpen áldoznod kell a honlapkészítés során. Ami biztosan rossz megoldás: lopni a konkurencia tartalmát. Ne másolj, ne lopj, mert az etikátlan, sőt, bűncselekmény is. De ha ettől az etikai oldaltól eltekintünk, gondoljunk egy kicsit bele: mégis mivel adsz mást, mint a konkurenseid, ha pontosan azt és úgy kommunikálod, ahogyan és amit ők írnak a weboldalukon.

Ha valaki ért valamihez, ha vannak gondolatai, vannak mondanivalója a tevékenységével, vállalkozásával vagy termékeivel kapcsolatban, akkor azt írja le. Az sem baj, ha úgy érzi, ő nem tud honlapszöveget megfelelő minőségben írni, nincs meg hozzá a képessége, ebben az esetben szövegírókhoz kell fordulni.

A honlapszövegírás olyan szolgáltatás a honlapkészítés mellett, amit ma már elérhető áron igénybe lehet venni, és ne feledjük el, a honlap nem csak színekből és gombokból áll, hanem a szöveges és képi tartalomból is. Sőt ez a lényeg, a többi csak a csomagolás. Bőséges, tájékoztató, eligazodni segítő tartalmakat állíts elő, hogy a lehető legtöbb információval lásd el a látogatót a fogyasztói döntésének meghozatalát segítve.

A honlapkészítés árát hogyan befolyásolja a szövegírás? Ez a honlap tartalmi igényeitől függ.

kiemelt szempontok az üzleti weboldal készítés során üzleti honlapkészítés Kizárólag karakterdíjban érdemes megállapodni a szövegíróval, méghozzá elfogadott szöveg karakterdíjában, vagyis ha 2-3 alkalommal bizonyos részeket újra kell írni, mert nem megfelelő az irány vagy a stílus, akkor azok ne növeljék a honlapkészítés költségeket, csak az a tartalom, ami végül valóban felkerül a honlapra.

____________________________

7.

A honlapkészítés árak hetedik eleme:

Képek, fotók a honlapon

profi fotózás: már 20.000 Ft - tól

A honlapokon nem csak szöveges tartalmakat lehet találni, hanem képi tartalmakat is. Bármilyen vállalkozásod is van, a képi illusztrációk hozzátartoznak a kommunikációhoz, így érdemes a honlapkészítés során is hangsúlyt fektetni az életszerű, válalkozást bemutató képek használatára. Képi tartalmunk sokféle lehet. Most végigvesszük, hogy mik a leggyakrabban előforduló források a képek beszerzését illetően.

Stock fotók:

 • előnye: olcsó és legális
 • hátránya: nem igazán hiteles, klisés

Léteznek olyan weboldalak, ahol néhány dollárért vásárolhatsz fotókat, legális forrásból, szabadon felhasználva. Ezeken a weboldalakon szabad szavas kereséssel találhatod meg a leginkább témába illő fotókat. A világ minden tájáról töltenek fel képeket a fotósok, hogy azokat kis összegért bárki legálisan használhassa. Így a honlapkészítés során is egyszerű és gyors megoldást kínálhat. Ezt hívjuk Stock fotóknak. Vagyis olyan képek, amik  nem neked / rólad készülnek, de ha passzol a vállalkozásod tevékenységéhez, akkor használhatod pár száz forintért.

Az előnyei ezért a kedvező ár, és a legális használat. Hátránya viszont az, hogy bárki más is használhatja ugyanazt a fotót, ha ő is megveszi, illetve azért minden stock fotón látszik, hogy nem igazán a mi vállalkozásunkról szól, nem a mikrokörnyezetünkben készült. Gondolok itt olyan kézfogásos fotóra, aminek a hátterében felhőkarcolók állnak, vagy olyan építkezésen készült képre esik a választás, ahol amerikai kivitelezőkre jellemző sárga fejvédőfelszerelés látható a munkásokon, valljuk be a magyar honlaplátogatónak nem a mikrokörnyezetre jellemző kép alakul ki, ami a bizalmi kötődést gátolja. Ezért soroltam a honlapon szereplő képeket ide, a weboldal készítés költségei közé. 

Saját fotók, mobiltelefonnal készítve:

 • előnye: magas bizalmi szint, hiteles fotók miatt és emellett nem kerül pénzbe
 • hátránya: a minőség vagy a kompozíció nem mindig megfelelő, esetleg amatőr jelleget ölt

A saját fotók mindig sokkal jobban működnek a weboldalon, mint a stock fotók. Még akkor is, ha csak mobiltelefonnal készült képekről van szó. Egy kertépítés referencia, egy gyárépület külső vagy belső képe, egy jármű fotózása, vagy építkezési fázisok illetve referenciák megoldhatóak ezzel a módszerrel. Tökéletesen tudnak működni bizonyos esetekben a mobiltelefonos fényképek a weboldalakon, így a honlapkészítés során is eredményesen használhatók. A weboldal készítés költségeit pedig NEM emelik. Ez így nagyon szuper, ha van rá időd és energiád. Hát igen, megint itt tartunk, vagy megcsinálod vagy fizetsz és más megcsinálja helyetted.  

Azonban ezt a módszert nem érdemes használni webshopok esetén termékfotózáshoz vagy éttermek esetén étel fotózáshoz. Ezeknél a céloknál már különleges megvilágításra, zajtalan, tökéletes fotókra van szükség.

Saját fotók profi fotós segítségével:

 • előnye: hiteles képek, magas bizalmi szint, a termék vagy szolgáltatás önmagát adja el
 • hátránya: nincs ingyen

A saját profi fotók a tökéletes és igényes megoldás. Miért? Mert a fotós olyan dolgokra is figyel, amire te nem biztos, hogy a fotózáskor figyelni tudsz. A fotós az egész kompozíciót figyeli, azaz a háttérben éktelenkedő kukát vagy üres üvegeket el fogja pakolni, a terméket, épületet, járművet, a legjobb szögből, a legjobb távolságban és a legjobb megvilágításban fogja lefotózni. Így a honlapon sokkal jobban fognak ezek a fotók működni. Ezt ő alapjáraton látja, te pedig majd akkor fogod észrevenni, ha már az elkészült fényképeket nézegeted este a  laptopodon, és bosszankodsz, hogy másnap kezdhetsz mindent előről. A fotós által készített képek nem lesznek zajosak viszont tű élesek lesznek. Vibrálni fognak a színek, és a megfelelő objektív választásával a téma a legimpozánsabb módon jelenik majd meg a fotón.

Épületeket vagy szállodaszobákat extraszéles látószögű objektívvel fotózva nagyobbnak, impozánsabbnak tudjuk ábrázolni olyan módon, hogy nem hazudunk. A termékeket a megfelelő világítást technika használatával tökéletes részletességgel tudjuk megmutatni a látogatóknak.

Nem érdemes ezen spórolni, egy imázsfotózást vagy termékfotózást be kell iktatni a honlapkészítési árakba.

A honlap tartalmának feltöltése, azaz elhelyezés a honlapon

Itt egy újabb tényező, ami bizony befolyásolhatja a weboldal készítés árát. Tisztázni kell, hogy az ár tartalmazza-e a tartalmak feltöltését a honlapra, esetleg igény esetén vállal-e ilyet a honlapkészítő cég? Ha van a honlaphoz adminisztrációs felület, akkor az az általad megírt szöveget te is fel tudod tölteni a honlapra, azonban ha mégis szakemberre bíznád az első tartalmak feltöltését, feltölti-e a honlapra a honlapkészítő, és ha igen, milyen díjazás fejében?

Ezekre nem szoktak minden esetben kitérni az ajánlatban, éppen ezért kell tisztázni, mi van az árban és mi nincs benne! Kapsz-e oktatást az adminisztrációs felület használatáról, vagy csak egy használati utasítás pdf fájlt nyomnak az arcodba? Jelentősen befolyásolhatják utólag a honlapkészítés árakat az ilyen jellegű kérések!

Tehát tisztázd le a kiszemelt honlapkészítővel, hogy a tartalom feltöltésével kapcsolatban mi az álláspontjuk, illetve mik a lehetőségek?!

honlapkészítés ár tartalom feltöltéssel átgondolt üzleti weboldal készítés Jól bevált módszer, ha a honlap tartalmát - külön díjért - induláskor feltölteted a honlapkészítővel, amit a későbbiekben neked már csak módosítani és kiegészíteni kell aktuális, új információkkal. Ezerszer könnyebb számodra ez az út, mint ha mindent nulláról kellene létrehoznod. 

Így nem terhel a honlap tartalmának feltöltése, mint időrabló feladat, hanem azt szakember, ízlésesen, profi módon feltölti, töredék idő alatt, mint amibe neked kerülne.

Amennyiben van a honlapnak adminisztrációs felülete (ez ma már alap kell legyen) akkor Te is fel tudod tölteni a honlapra szánt tartalmat, szövegeket és képeket, kérdés az, hogy ennek oktatása benne van-e a honlapkészítés árban, illetve érdemes arra is kitérni, hogy az adminisztrációs felület magyar vagy angol nyelvű-e?  Nem mindenki boldogul jól az angol nyelvvel, főleg egy olyan területen, ami még magyarul is ismeretlen számára. 

Az más kérdés, hogy ha nincs a tartalomfeltöltésre időd, akkor megbízhatod vele a honlapkészítőt is, de ez legyen a te választásod, és semmiképp ne legyen kényszer. 

_______________ _____________

8.

A honlapkészítés árak nyolcadik eleme:

A keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás 3 területből tevődik össze:

 • a honlap technikai adatinak rendbe tétele
 • a honlap megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalmának biztosítása
 • jó minőségű rámutató linkek szerzése (a minőség a lényeg, nem a mennyiség)

Ezek nem választhatóak el egymástól, és minden honlap esetében más mértékű munkát igényelnek, így ez a költség a honlapkészítés árak esetében nem számolható ki előre pontosan. Mégis azért soroltam ide, mert ha weboldal készítés, akkor keresőoptimalizálás (SEO) - ez ma már alap kell legyen. Így bár nem közvetlenül a honlapkészítés árak része a SEO, de számolnod kell vele, előbb-utóbb, ha szeretnél a honlapodból profitálni. 

Mit tehet mégis az egyszerű magyar vállalkozó a honlapkészítés fázisában, ha szeretné előre látni a sikerhez vezető utat a keresőoptimalizálásban? Minden weboldal helyezése a Google keresőben a saját konkurenseitől függ, azaz attól, hogy a többiek milyen erős felületekkel jelennek meg a szóban forgó kulcsszavakra vonatkozóan. Ezt fel lehet térképezni pontosan, már a honlapkészítés alatt.

Ezt hívjuk mi SEO konkurencia vizsgálatnak.
Röviden ez arról szól, hogy megvizsgáljuk azt a 3 szempontot a legerősebb konkurensek oldalán, ami a keresőoptimalizálást leginkább befolyásolja.

Vagyis:

 • a konkurens honlapok technikai adatai terén a hiányosságokat és erősségeket
 • a konkurens honlapok szöveges tartalmait (vizsgálva azt is, hogy mennyi az egyedi saját és mennyi a máshol is megtalálható tartalom)
 • pontosan megmondjuk honnan mutatnak rá jó minőségű linkek, vagyis átvilágítjuk a linképítési struktúrájukat

Mindezt egy érthető nyelvezettel megírt jelentésben részletezzük ki, ami végülis egy e-book a konkurenciáid mögött álló keresőoptimalizálási stratégiáról. Onnan kezdve már csak rajtad múlik, hogy ha elkészül a weboldal, mennyi látogatót szeretnél a jelenlegi konkurensektől elhódítani.

Ez a te döntésed lesz, nem az övéké. :) 

_______________ _____________

A weboldal készítés lépései

azaz, milyen lépésekből épül a folyamat a kulcsrakész weboldalhoz

üzleti Honlapkészítes debrecen menete HonlapBirodalom 1. lépés - weboldal készítés fázisai

Aláírt szerződés és az előleg elutalását követően a projektet ütemezzük a feladataink között. Ezt követően rövid időn belül egy Kreatív meetinget tartunk, ahol átbeszéljük a menüpontokat, a színeket, a főoldali blokkokat, ami nélkül nem indulhat meg a weboldal készítés. Előfordulhat, hogy néhány dologra szükségünk lesz tőled, pl: pár saját fotó, logó (ha van), ezek beérkezése után tudunk tovább lépni a honlapkészítés látványtervezési fázisába.

üzleti honlapkészítés ár tervezési fázis 2. lépés - weboldal készítés fázisai

Elindul a weboldal készítés. Elkészítjük a főoldal látványtervét, amit véleményezned kell. Itt őszintén leírhatod a benyomásaidat, de akár telefonon is meg tudjuk beszélni. Ezeknek megfelelően elvégezzük a módosításokat, majd újra elküldjük neked a tervet. Még egy környi változtatásra van lehetőséged, vagyis a bemutatott látványtervet 2 alkalommal módosítjuk. Az esetek 99%-ban ekkor már elfogadásra is kerül, és megkezdődhet a honlapkészítés programozási fázisa.

egyedi honlapkészítés debrecen menete programozás és fejlesztés 3. lépés - weboldal készítés fázisai

Az elfogadott látványterv a következő fázisba lépteti a weboldal készítés projektet, amikor is már programozni fogunk, azaz a honlapkészítés háttérmunkája következik. Programozás után leteszteljük a weblapot, majd - amennyiben megrendelted ezt a szolgáltatást is - feltöltjük a szöveges és képi tartalmakat a honlap aloldalaira. Ezt követően történik a weboldal átadása, azaz a kezelőfelület betanítása. Megtanítjuk neked, hogyan tudod szerkeszteni a tartalmakat, hogyan tudod frissíteni az információkat, új szolgáltatásokat, termékeket, vagy képeket feltenni az oldalra.

Kérj tőlünk ajánlatot weboldal készítésre,
állunk a rendelkezésedre!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed az árakkal kapcsolatos információinkkal, vagy ha szimpatikus számodra a weboldal készítés munkamódszerünk, akkor bátran kérj ajánlatot tőlünk honlapkészítés szolgáltatásunkra. Mi mindent elintézünk neked, egyetlen kézbe teheted a honlapkészítést, a tartalomkészítést, az üzemeltetést (tárhely, domain) és a marketinget. Ez nem csak kényelmes- , de költséghatékony megoldás is egyben.

Ajánlatkérés
HONLAPKÉSZÍTÉS & MARKETING

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész
[{"field": "name","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"Nem megfelel\u0151 form\u00e1tum!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ezt a mez\u0151t nem lehet \u00fcresen hagyni!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},{"type":"Phone","messages":{"hu":"Nem megfelel\u0151 form\u00e1tum!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "when","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!"}},]},{"field": "city","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "company","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},{"field": "what","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"Ez a mez\u0151 nem lehet \u00fcres!","en":"{{MESSAGE-en}}"}},]},]
[]
Kapcsolati adatok:
A vállalkozás adatai:
Miben segíthetünk?
 
 
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!