Google AdWords - a fenevad idomítható

A Google AdWords Display hirdetés olyan mint egy ragadozó. Megfigyel, becserkész, majd lecsap. Így hozza honlapunkra a legízletesebb falatokat, azokat a látogatókat, akik fogékonyak a portékánkra. De csak jó kezekben!

Értékesítés vagy márkanépszerűsítés

Bármelyik legyen is a cél, a Google AdWords hirdetes nem csak a keresési találatokban való megjelenést teszi lehetővé. A képes és szöveges megjelenésekre egyaránt összpontosító „display” hálózat több millió weboldalon képes elhelyezni hirdetéseinket. Gondoljon bele, hogy éppen arról olvas, milyen ásványvizet célszerű fogyasztania sportolóként, amikor oldalt megjelenik egy hirdetés, mely pontosan ilyen vizet kínál akciós áron.

Ön nem vágyna arra, hogy az ország leglátogatottabb oldalain, célzottan jelenjenek meg különböző méretű bannerei, hirdetései?

Magyarországon tízből 7 személy internetezik!

Rejtett igények

A magyarok internethasználata közelít az Európai Uniós átlaghoz: tízből 7 személy használja hazánkban az internetet. Magunkon is tapasztalhatjuk, hogy sokszor egy-egy érdekes cím, egy-egy figyelemfelkeltő kép más utakra terel minket. Olyan honlapokra látogatunk, mely érdekel ugyan minket, ennek igénye mégsem tört korábban felszínre.

A Google Display hálózata pontosan ezt használja ki: lehetőséget biztosít, hogy az általunk meghatározott weboldalakon, az általunk meghatározott témájú tartalmak mellett, az általunk meghatározott érdeklődési körű személyek pontosan mikor és hányszor láthatják hirdetéseinket. Ráadásul még azt is megmondhatjuk, hogy milyen nemű, milyen korú legyen az illető. A Google AdWords hirdetés ezáltal egy precíz eszközt kínál hatékony reklámkampányokhoz.

Sokoldalú célzás

Mindössze honlapunktól, termékeinktől, szolgáltatásainktól, valamint az általuk hordozott üzenettől függ az, hogy milyen marketingstratégiát alkalmazunk. A megfelelő üzenet mellett a Display hálózaton megjelenő hirdetések úgy célozhatóak, hogy azok lefedjék a célközönséget, és csak azoknak jelenjen meg, akik várhatóan valóban kattintani fognak. Ha ön például kismamáknak szeretne megjelenni, akkor a célzás optimalizálásával elérhető, hogy a hirdetések a lehető legjobban fedjék le ezt a célközönséget. Ráadásul remarketingre is lehetőség van, azaz csak a korábban már honlapunkra látogató, vagy csak a korábban már rendelő felhasználóknak is készíthető külön hirdetéscsoport, amelyek csak nekik jelennek meg. Hirdessen a HVG-n, Origón, Indexen, meglepően alacsony áron, a Google AdWords hirdetés segítségével!

Jelenjen meg a HVG-n, Origón, YouTube-on a Google AdWords hirdetés által!

Miért a Display?

A Google AdWords Display hirdetés előnyei közé sorolható, hogy

  • - a megjelenés ingyenes,
  • - változatosabb formában, akár animációval is megjelenhet honlapjával,
  • - folyamatosan szűrhető, mely honlapokon jelenjenek meg a hirdetések,
  • - megadható, hogy milyen témájú weboldalakon történjen megjelenés,
  • - megadható, hogy milyen érdeklődési körű, milyen nemű és milyen korú személyeknek jelenjenek meg a hirdetéseink.

A legnagyobb hiba

Az AdWords keresési és display hálózatának hirdetései további előnyöket is tartalmaznak, például folyamatos tesztelés; különböző hirdetéscsoportok és kampányok létrehozása; pontos kattintási és megjelenési adatok; vásárlás figyelése; hívás-, hely-, belsőlink bővítmények, stb. Mégis, azok számára, akik már jelen vannak cégükkel az interneten, vagy akik most kezdenek bele az online megjelenésbe, kihagyhatatlan lehetőség így népszerűsíteni vállalkozásukat. A legnagyobb hiba, amit el lehet követni, hogy kihagyja a Google AdWords hirdetési rendszert, melyben minimális költségvetésből is fel lehet lendíteni vállalkozását és értékes látogatókkal lehet megtölteni honlapját.

Google AdWords hírdetés előnyei
Google AdWords Display Hálózati hirdetések előnyei

Árajánlatkérés
ADWORDS HIRDETÉSEK (DISPLAY)

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Marketing

Hasznos & Érdekes