Google AdWords kampánykezelés és hirdetés

A Google AdWords lehet pénztemető, de aranybánya is egyben. Minden attól függ, ki és hogyan kezeli! Jelenleg a hirdetési rendszerek koronázatlan királya a Google AdWords, és mint ilyen, nem mindegy kinek az oldalán harcol!

Mit tesz Ön, ha nem jön a melegvíz, vagy egy finom pizzára vágyik? Valószínűleg pontosan ugyanazt, amit a többiek: megnyit egy böngészőprogramot, és a keresőbe beírja: "vízvezeték szerelő", "pizza rendelés". Az első oldalon kapott találatokból kiválasztja azt, amelyik a 3 soros rövid leírás alapján a legszimpatikusabb és a leginkább megfelel az Ön igényeinek. A mai világban a lakosság legnagyobb része így tesz - függetlenül kortól, nemtől, lakóhelytől -, hiszen csak Magyarországon 1,4 internetképes készülék jut egy főre!

Magyarországon egy főre átlagosan
1,4 internetképes eszköz jut!

A Google a világ legnagyobb keresője

Ezt mindenki tudja, de van egy ennél is fontosabb tény: mindent megtesz azért, hogy az is maradjon! És ez itt a kulcsa a keresőoptimalizálásnak. 1998-ban néhány kereső, többek között a Netscape, az Altavista és a Google próbálta az internetes tartalmakat feltérképezni és kulcsszavas keresés segítségével megtalálhatóvá tenni. A látogatók azt a keresőt használták szívesen, amelyik az aktuális keresésnek leginkább megfelelő honlapokat dobta fel. Ebben a versenyben a Google keresőmotorja bizonyult a leghatékonyabbnak. Ahogy nőtt a piaci részesedése, úgy finomította a keresési szabályait, rangsorolási elveit, hogy megtartsa és tovább növelje a népszerűségét.

A legkönnyebb út

Amikor valaki rákeres egy kifejezésre, akkor már megfogalmazódott benne az igény és minél gyorsabban szeretné azt kielégíteni. Ha azt látja, hogy betűről betűre pontosan megegyezik a találat az általa keresett kifejezéssel, akkor kattint – onnantól pedig egy jó honlap vásárlásra, szolgáltatás igénybevételre, böngészésre fogja késztetni.

Az első oldali megjelenés stratégiai jelentőségű, ha honlapját láthatóvá, élővé akarja tenni. Ehhez a legkönnyebb út a Google AdWords, mellyel pár napon belül elindíthatjuk hirdetéseit.

google adwords kampánykezelés vásárlási folyamat
Google AdWords kampánykezelés

Ingyenes megjelenés, fizetni csak a kattintások után kell

A Google keresőjében való megjelenésről a Google AdWords hirdetésrendszer gondoskodik. A megfelelő honlapstruktúrával, hirdetési szövegekkel és bővítményekkel, valamint a hirdetési szabályok betartásával megjelenhet honlapunk hirdetése az első három találat, illetve az oldalsó találatok között. Ehhez viszont fontos a jól átgondolt Google AdWords kampánykezelés!

Ráadásul a megjelenés ez esetben teljesen ingyenes. Egyetlen esetben kell fizetnünk: a hirdetésre történő kattintások után, azaz ha valóban lesz a hirdetésből látogatónk. A hirdetések díja licitálás alapú.

Ennek díja változó, függ attól, hogy

  • - mekkora az adott kulcsszóra hirdető konkurencia száma, illetve az általuk adott licit mértéke,
  • - hányadik helyen szeretnénk megjelenni,
  • - milyen minőségű a hirdetett weboldal,
  • - milyen minőségű a hirdetés,
  • - mekkora napi költségkeretet állítunk be,
  • - a nap mely szakaszában szeretnénk megjelenni,
  • - milyen az AdWords fiók felépítése, szakszerűek-e a beállításai (fiókminőség).

Bár a hirdetésrendszer használata ingyenes és bárki számára elérhető, hatékony és megtérülést biztosító alkalmazása tapasztalatot és szaktudást igényel, hiszen nem mindegy, hogy a látogatókért fizetett összeg milyen magas, a kampány pedig mennyire jövedelmező. Éppen ezért nem mindegy, kire bízza a Google AdWords kampánykezelést.

A HonlapBirodalom az első – és eddig egyetlen – cég Kelet-Magyarországon, mely hivatalos Google Partnerként azon tevékenykedik, hogy a hirdetések jövedelmezőek legyenek és a hirdetőnek, valamint a látogatónak is teljes mértékben megfeleljenek.

Google hírdetések - google adwords kampánykezelés
Google AdWords kampány Keresési hirdetéseinek elhelyezése

Árajánlatkérés
ADWORDS HIRDETÉSEK (KERESÉSI)

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Marketing

Hasznos & Érdekes