Keresőoptimalizálás, árak, titkok - kerüljön a Google első oldalára

A Google felállított egy szempontrendszert, ez az alapja a honlapok rangsorolásának. Ezt senki nem ismeri pontosan, csak maga a Google. Tapasztalataink azonban vannak, melyek az Ön üzleti sikerét hivatottak szolgálni.

Nem az az igazi jótétemény, ha megosztjuk embertársunkkal a gazdagságunkat, hanem az, ha feltárjuk előtte a sajátját!

A keresőoptimalizálás során feltárjuk a honlapban rejlő lehetőségeket, hogy honlapja az Ön vállalkozását gyarapítsa, sikerét gazdagítsa!


A keresőoptimalizálás egyik alappillére:
a honlap- és a tartalom minősége

A sokak által csak SEO rövidítéssel emlegetett keresőoptimalizáció egy mozaikszó: a SEO a Search Engine Optimization rövidítése, melynek jelentése: Keresőmotor optimalizálás. Ahhoz, hogy megértsük a keresőoptimalizálás titkát, először meg kell érteni a Google gondolkodásmódját és a Google célját.

A Google a világ legnagyobb keresője

Ezt mindenki tudja, de van egy ennél is fontosabb tény: mindent megtesz azért, hogy az is maradjon! És ez itt a kulcsa a keresőoptimalizálásnak. 1998-ban néhány kereső, többek között a Netscape, az Altavista és a Google próbálta az internetes tartalmakat feltérképezni és kulcsszavas keresés segítségével megtalálhatóvá tenni. A látogatók azt a keresőt használták szívesen, amelyik az aktuális keresésnek leginkább megfelelő honlapokat dobta fel. Ebben a versenyben a Google keresőmotorja bizonyult a leghatékonyabbnak. Ahogy nőtt a piaci részesedése, úgy finomította a keresési szabályait, rangsorolási elveit, hogy megtartsa és tovább növelje a népszerűségét.

A Google titka

Ezt a kis történelmi kitekintőt azért tartottam fontosnak felvezetni, mert ahhoz, hogy megfeleljünk egy rendszernek, előtte meg kell ismerjük azt. A Google ereje abban rejlik, hogy releváns találatokat ad a látogatóknak. Ezért szeretik használni sokan, nagyon sokan. Ha tehát ez az ereje, akkor a rangsorolási elvekben is a látogatók szempontjait veszi figyelembe. Ön milyen honlapokat nézeget szívesen? Olyanokat, amik jó minőségűek, böngészőfüggetlenek, gyorsan betöltődnek, nincsenek rajta felesleges, felugró ablakok, hasznos és érthető információkat tartalmaznak, és valóban arról szólnak, ami Önt érdekli. Tehát a keresőoptimalizálás egyik alappillére: a honlap- és a tartalom minősége.

A keresőoptimalizálás első alappillére: a honlap- és a tartalom minősége

Nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, de honlap és honlap között óriási a különbség. Ezért a Google sok-sok paramétert vizsgál, így egyértelmű rangsort tud felállítani. A honlapon belüli tényezők vizsgálata (ún. insite seo) az egyik értékelési szempont.

A keresőoptimalizálás egyik meghatározó témaköre a programozás minősége. A honlapkészítés egyik leggyakoribb nyelve a HTML. Ennek léteznek szabványai. Azok a honlapok kapnak nagyobb bizalmat a Google-keresőtől, amik ezeknek a szabványoknak megfelelnek, azaz hibátlan a programozásuk. Ennek ellenőrzése egyszerű.

W3C szabvány ellenörző seo árak

Ellenőrizze le, hány programozási hiba van az Ön honlapján: http://validator.w3.org

A keresőoptimalizálás másik mérhető tényezője a honlap sebessége. A Google kifejlesztett egy olyan eszközt, amivel mérni tudja a honlap sebességét. Nem csak egy számot mutat, hanem ajánlásokat is a sebesség javítására. Ezt is érdemes megvizsgálni. Gondolom azt nem kell külön kifejteni, hogy a Google saját eszközének megfelelni elsőszámú keresőoptimalizálási irányelv. 85/100 érték felett már azt mondhatjuk, hogy a sebesség megfelelő.

Google keresőoptimalizálás Google Pagespeed eszköz

Ellenőrizze le, milyen gyors az Ön honlapja: Google Pagespeed eszköz

Számos további érték, beállítás és formázás szerepel a rangsorolási szempontok között, melyek kényes egyensúlya adja a honlap programozásának minőségét, így a keresőoptimalizálás sikerét. Az “insite seo”, azaz a honlapon belüli keresőoptimalizálás része egy másik fontos tényező is, a tartalom. Fontos, hogy a tartalom a témáról szóljon, látogatóbarát legyen és eredeti. Mit jelent az, hogy eredeti? Egyedi tartalmat, azaz olyat, amit nem máshonnan másol össze, hanem Ön, vagy egy szövegíró írja meg. Az eredeti, egyedi tartalmat a Google alapszintű követelményként határozza meg. Egy-egy menüpont legyen minimum 2000 karakter hosszú egyedileg megírt tartalommal ellátva.

A keresőoptimalizálás másik alappillére:
egyedi, természetes, ajánlásszerű külső linkek

Linkkatalógusok, blogok és a közösségi média

A keresőoptimalizálás nem csak a jó minőségű honlapon múlik. Azok a honlapok, amiket más honlapokon is ajánlanak a látogatók, biztosan remek tartalommal, és még jobb szolgáltatásokkal/termékekkel rendelkezik. Ezért a Google másik keresőoptimalizálási szempontja az ajánlás. Ezt hivatott segíteni a linképítés.

Keresőoptimalizálás linkkatalógusokkal: Különböző linkgyűjteményekben helyezzük el a honlapra mutató linkeket, egyedi és releváns tartalommal. Ma már azonban ezzel is óvatosan kell bánni, mert nem mindegy milyen ütemben és hova kerülnek ki a linkek. Egy honlap látogatottságának akár 5-10%-a is érkezhet linkkatalógusokból. Így ez nem csak a keresőoptimalizálás miatt fontos, hanem alternatív keresési lehetőségként garantáltan látogatottságot is növel.

Keresőoptimalizálás blogok segítségével:egyedi blogbejegyzések, 1000-2000 karakter hosszú az Ön szolgáltatásáról/termékéről szóló cikkek az Ön honlapjára mutató linkkel: értékes ajánlás a Google szemében. A blog ráadásul nem csak a keresőoptimalizálás miatt lehet hasznos, hanem a termékbemutató cikk olvasóját, konkrét érdeklődőt is irányíthat a honlapjára, azaz látogatottságot növelhet.

Keresőoptimalizálás közösségi médiában: ez a legújabb felület, ami egyre hangsúlyosabbá válik a Google értékrendszerében. A közösségi médiák mind nyilvánosak, minden bejegyzés az emberek szeme előtt zajlik. Ez a legjobb cenzúra, és ha valamit megosztanak, lájkolnak vagy plusszolnak, az a tartalom garantáltan hiteles a Google szemében. Azok a linkek, amik ezekből a tartalmakból mutatnak honlapunkra, igen erős értéket képviselnek, így a keresőoptimalizálás tekintetében a közösségi média érthetően egyre nagyobb teret hódít napjainkban.

Ha minden szempont szerint jól teljesítünk, akkor vállalkozásunk sikeresen fog megjelenni az interneten. Ekkor pedig a keresőoptimalizálás árak tekintetében egy megtérülő befektetés lesz.

keresőoptimalizálás árak debrecen seo árak

Árajánlatkérés
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Marketing

Hasznos & Érdekes