HonlapBirodalom karrier Google ügynökség honlapkészítés debrecen

egy igazi csapat, több szakterület kiváló szakembereiből

Partnereink csupán 10%-a található velünk egy városban.De még ők is interneten intézik a pénzügyeket, e-mailen/telefonon beszélnek a könyvelőjükkel. Az internet korában már személyes találkozás nélkül is lehetünk sikeresek - együtt!

DBI Szoftver Kft.

Iroda cím:

Debrecen, Vágóhíd utca 2. 4. ép. 2. em.

Árajánlatkérés:
+36 30 998 0732
(hétköznapokon 09:00 - 17:00)


Ügyfélszolgálat:
+36 70 414 6215
(hétköznapokon 09:00 - 17:00)


E-mail:

ertekesites@honlapbirodalom.hu


Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Minősítéseink,
amikre büszkék vagyunk
#marketing
#keresőoptimalizálás

Az “egyszemélyes cégek” azért kockázatosak, mert ott a tudás és a rendelkezésre állás is csupán egyetlen személyen múlik! Mi a csapatjátékban hiszünk!

Támogatások,
amikért hálásak vagyunk
Gyakornoki program a DBI Szoftver Kft.-nél

A projekt keretében 5 főt foglalkoztattunk, és a teljes munkahelyi eszközállományukat beszereztük (szék, asztal, számítógép, digitális rajztábla, szervergép, projektor és vászon). Két programozót, és három grafikust sikerült felvennünk, akikből végül két grafikus maradt is a cégünknél a szerződés lejárta után is. A projektet 2017. április 1.-én kezdtük és 2018 október 15.-én fejeztük be. A támogatás mértéke: 100%.

C típusú tábla
Komplex webszervező szolgáltatásfejlesztés

A projekt keretében a vállalkozás egy komplex webszervező szolgáltatást fejleszt ki, mely mellett 6 főt foglalkoztat és 6 eszközt szerez be. A projekt megvalósításához hozzájárul 3 fő szoftverfejlesztő, 1 fő termelés vezető, ügyfélkapcsolat tartó, továbbá 1 fő grafikus és 1 fő marketing asszisztens. A sikeres megvalósítás érdekében az eszközállomány is megújult 6 db számítástechnikai eszközzel (2 db laptop, 3 db komplett számítógép, 1 db asztali számítógép). A projektet a vállalkozás 2017. szeptember 1-én kezdte meg, és 2019. augusztus 31-én fejezte be. A támogatás mértéke: 60,45 %

C típusú tábla

A HonlapBirodalom sztori

Cégünk alapítói, három fiatalember, 2004-ben úgy döntött, fejest ugrik a honlapkészítés világába. Miért láttunk potenciált ebben, és miért van ránk azóta is folyamatosan szükség? Mert az internet tele van aknával, buktatóval, amatőr megoldásokkal és amatőr hozzáállással. Jól tudtuk a kezdetektől kezdve, hogy léteznek olyan cégek, olyan vállalkozások, olyan magánszemélyek, akiknek profi kivitelezésre, tökéletes megjelenésre van szükségük. Nekik próbáltunk segíteni.

Az első években kizárólag a honlapkészítésre koncentráltunk, de hamarosan megjelentek rendszergazdai, illetve szoftverfejlesztői szolgáltatásaink is, melyekkel mind a hardveres, mind a szoftveres életben színvonalas megoldásokra törekedtünk. Sikerünket jelezte a folyamatos növekedésünk: egyre gyakrabban kaptunk megkeresést Debrecenen, illetve Hajdú-Bihar megyén túlról, illetve külföldi (angol, német, svéd, stb.) ügyfeleink is elégedettek voltak velünk.

A honlapok egymás közötti versenyében 2007-ben történt ugrásszerű változás, mi pedig nem akartunk lemaradni. Így bővítettük cégünket a keresőoptimalizálással, mely szolgáltatásunkra azóta is büszkék vagyunk. Számtalan honlap esetében értünk és érünk el a mai napig első pozíciókat, mivel folyamatosan követjük a Google követelményeit, fejlesztéseit.

Az elmúlt 4 évben valósultak meg legkomplexebb fejlesztéseink, melynek új irányvonala: Minden egy kézben! Számtalan problémával, különleges kéréssel találkoztunk korábban. Tárhelyek, domain címek, közösségi média, Google AdWords, marketingstratégia, termék-, helyszín-, ételfotózás és mobilos – reszponzív – honlapfelület. Ha külön-külön cégek foglalkoznak ezekkel a részterületekkel, az rengeteg bosszúsággal, időveszteséggel és komoly költségekkel is jár nem csak számunkra, hanem az ügyfél számára is. A HonlapBirodalom pedig az ügyfelek érdekeit tartva legfontosabbnak, döntött: ezeket is el kell látnunk, ezekre is működő, professzionális és modern megoldást kell találnunk. Így az elmúlt években ezek a szolgáltatások folyamatosan bekerültek profilunkba. Ma már valóban kijelenthetjük: ha minket választ, akkor nincs olyan honlapkészítéssel, online marketinggel kapcsolatos kérés, melyben ne tudnánk segíteni.

A szlogenünk, "A honlapkészítők" nem nagyképűségből fakad. Egyik megbízónk, akinek ajánlottak minket, igencsak konzervatív, olyannyira, hogy e-mailt is csak "nagyvonalúan" kezel. Nos, ő nevezett el minket úgy, hogy "A honlapkészítők" - legalábbis így kerültünk be a levelező listájába. Ezen először kedvesen mosolyogtunk, viccesen hecceltük egymást, majd egyre több partnerünk esetében köszönt vissza ez a jelenség, amíg végül a szlogenünkké vált. Egyértelműen azért dolgozunk, hogy mások számára is mi legyünk „A honlapkészítők”, akik teljeskörű szolgáltatásaikkal piacvezetővé léptessék elő Önt a folyamatosan növekvő internetes világban.

Hisszük, és be is bizonyítottuk, hogy lehetséges korrekt áron minőséget teremteni. Immár 10 éves szakmai tapasztalattal, hivatalos Google Partnerként állunk rendelkezésre, akár induló, akár új honlapot igénylő vállalkozásról, egyéni megkeresésről legyen szó! Kérje ajánlatunkat, versenyeztesse meg árainkat és szolgáltatásainkat más cégekkel és győződjön meg Ön is arról, hogy ki áll az elképzeléseihez a legközelebb!