ShopRenter webáruházak egyedi megjelenésének kialakítása

Vajon mitől egyedi egy webáruház? Korábban mi is azt képviseltük, hogy az egyedi motortól, az egyedi lehetőségektől. Aztán megérkezett a piacra a ShopRenter.

Egy szőke nő bemegy a boltba és rámutat egy tárgyra. Kérdezi az eladót: Mi az?
- Termosz.-feleli az eladó.
- Mire jó?
- A meleget melegen tartja, a hideget pedig hidegen.
Megveszi, és másnap bemegy vele a munkahelyére.
Kérdi tőle a kolléga: - Mi az?
- Termosz.
- Mire jó?
- A meleget melegen, a hideget hidegen tartja, ezért raktam bele egy csésze forró teát, meg két gombóc fagyit!


A példánk esetében nem a termosszal van a baj. Az valóban széles lehetőségek rejlenek benne, sok mindenre alkalmas, de sok múlik azon, hogyan használjuk. Akár a ShopRenter esetében.

Személyes eladás vs webshop

A szkeptikusok szerint a személyes eladás pótolhatatlan. Ez ma már nem feltétlenül igaz. Ellenkezőleg, a mai vásárlók pont az internet hatására sokkal tudatosabbak. Egy webáruházban nem fordulhat elő az, hogy a látogatónak meg kell várnia, amíg az eladó vele is tud foglalkozni,nincs sorban állás sem. A vásárló azonnal hozzájut a megfelelő termék információkhoz, és sokkal könnyebb számára a döntés is.

Soha nem látott növekedés a webáruházak forgalmában

Ha valaha is gondolkodott webáruház indításban, akkor gyorsabban kell lépnie, mint gondolta! Az internet túl gyorsan jött és túl gyorsan terjedt el.

Online vásárlási statisztikaOnline vásárlási statisztika mobil
Miért fontos a webáruáhz készítés

ShopRenter vs egyedi fejlesztésű webshop

Közel 10 évig fejlesztettünk egyedi webáruházakat, saját, zárt forráskódú rendszerünkkel. Így biztonságosak, garantáltan egyediek voltak, és minden esetben az ügyfélre szabott funkciókkal készültek.

Az egyedi fejlesztésű webáruház előnyei:

Ha van egy egyedi raktárkezelő rendszered, vagy rád szabott egyedi ügyviteli rendszered, akkkor jó választás lehet egy egyedi webáruház, hiszen könnyebb ezekre a már kész, de nem elterjedt rendszerekre áruházat építeni.

Akkor is az egyedi webáruház a megfelelő megoldás, ha olyan különleges funkcionalitásra van szükséged, ami csak és kizárólag rád jellemző. Ebben az esetben ez a saját webshopodban rendelkezésre fog állni, méghozzá úgy, ahogy te szeretted volna, ahogy megálmodtad.

Az egyedi fejlesztésű webáruházak hátrányai:

Egy alap webáruház csak néhány alapfunkcióval rendelkezik. Ilyen a kosár funkció, a termékkategória menü, és termékoldal és egyfajta szállítási költség kezelés (pl: 10.000 Ft felett 1.500 Ft a szállítási költség), esetleg még a kapcsolt termékek benne lehetnek az alap verzióban. Ezek azok az alap funkciók, amiket minden alap webshop tartalmaz.
Amikor egyedi webshopot rendelsz, akkor minden további funkció fejlesztési díjat von maga után.Tehát az egyik hátránya: komoly kezdő tőkére van szükség az indításához, ami egy használható webáruház esetében másfél millió forinttól indul.

Egyedi fejlesztésű webáruház költsége:
1.500.000 Ft-tól indul

A másik hátránya, hogy attól kezdve, hogy elkötelezted magad egy webáruház fejlesztő mellett, úgy ez egy hosszú kapcsolat lesz. Ugyanis soha egyetlen más fejlesztő nem fog hozzányúlni a webshopodhoz. Elkötelezed magad, így jól kell választanod. Hosszú távra.

Teljes mértékben ki leszel téve a webfejlesztőd kapacitás ingadozásának. Csak akkor kapsz új funkciót (jelentős összegért) a webáruházadba, ha lesz ideje ezzel foglalkozni. Ha nincs a fél csapata szabadságon, betegállományban, vagy épp felmondás alatt.
Ez veszélyes!

Legnépszerűbb webáruház funkciók:

Klasszikus kupon modul:

Ha szeretnél részt venni a Black Friday, Glamour napok, karácsonyi kedvezmények vásárlás ösztönző marketing kampányban, akkor a kupon modult biztosan kérned kell. Ez annyit csinál, hogy megadsz egy kezdeti és egy lejárati dátumot (november 13 - 17), egy kedvezmény mértéket (pl: 20%), illetve egy kuponkódot (pl: BLACKMAGIC) és a kettő között, ha valaki az általad megadott kódot beírja a kupon mezőbe, akkor a kosárban megjelenik a kedvezmény.

Ingyenes szállítás kupon:

Aki ezt birtokolja, és megadja a webshopodban, ingyen megkapja a szállítási költséget.

Fix összegű kuponok:

Ha nem százalékosan adod meg a kuponok értékét (12% kedvezmény), hanem fix összeget adsz (5.000 Ft), de csak 20.000 Ft feletti vásárlás esetén, akkor ezt egyedileg szintén le kell fejlesztened, hiszen a fenti funkciókkal ez nem hozható össze. De nagyon hasznos lehet, mert jobban néz ki egy fix összeg, mint egy 5 %-os kedvezmény.

Vásárlás utáni kedvezmény kupon:

Ha a következő vásárláskor adsz kedvezményt a vevődnek, ösztönözve őt arra, hogy legközelebb is nálad költse el a pénzét, akkor ezt a kupon kódot vásárlást követően kell küldenie a vásárlódnak. (visszaigazoló e-mail) Ezek is egyedi, egyszer felhasználható kódok, de csak egy szűkebb célcsoport részére elérhető.

Termékimport xls fájlból modul:

Ha nem szeretnéd a termékeidet egyesével feltölteni, lehetőség van importálásra, pl egy .xls fájlból. Ez sem alapfelszereltség, hiszen olyan xls-t importál majd a rendszer, amid van, így ez egy egyedi fejlesztés lesz.hatalmas segítség ez egy több ezer termékes webshop kezelője számára.

Termékmásolás:

Ha egy terméket több verzióban kell feltölts (több méret, több szín stb miatt), akkor nagyon hasznos a már feltöltött termék klónozása egyetlen gombnyomással, ahol már csak a színt, méretet, stb kell átírd. Így gyorsan és egyszerűen lehet haladni a feltöltéssel.

Összekötés számlázóprogrammal:

Nincs is kényelmesebb, mint vásárlás után a rendszer automatikusan kiállítja és el is küldi a vevő részére a számlát, így ezzel sem kell foglalkoznod. Te csak csomagolod és átadod a futárnak a futószalagon érkező megrendeléseket.

Összekötés raktárkezelő rendszerrel:

A látogató a vásárlási döntését több szempont alapján hozza meg. Az egyik az időtényező. Neki MOST kell a termék, így ha azt látja, hogy “raktáron van” a termék, nagyobb eséllyel vásárol nálad. Ez az egyik előnye a webáruház összekötésének a raktárkezelő rendszerrel.
Ha van raktárkezelő rendszered, és az eladott mennyiségeket onnan automatikusan le is vonja a webáruházad. Így pontosan látható, mennyi van még az adott termékből, amit nem csak te láthatsz, hanem a vásárló is.

Bankkártyás, PayPal, azaz online fizetés:

Kényelmes, a vásárlók körében egyre elterjedtebb szokás az online fizetés. lehet először még nem mer vagy akar nálad online fizetni, de ha az első vásárlása zökkenőmentesen lezajlott, akkor a második esetében már magasabb bizalmi szinten érkezik hozzád a vásárló, és a második rendelését jó eséllyel már akár bankkártyával is fizetheti.

Közösségi Média funkciók:

Instagram feed, vagy akár Facebook Messenger kommunikáció közelebb hozza a látogatót a webáruház-üzemeltetőhöz. Megszokott messenger felületen veheti fel a kapcsolatot veled, és teheti fel a kérdéseit a termékeiddel kapcsolatban, vagy az újdonságokat láthatja az instagram/facebook böngészése közben is.

A ShopRenter webáruház előnyei:

Mint fentebb írtam, sokáig egyedi fejlesztésű webáruházakat készítettünk, aztán megérkezett a ShopRenter, rendkívül széles funkcionalitással (kuponok, excel import, közösségi média), számos összekapcsolás kiépítésével (számlázó programok, bankkártyás fizetés, raktárkezelő, stb.), így eljött a pillanat, amikor megkérdeztük magunktól: minek fejlesztünk, ha itt van egy ilyen rendszer, ennyire elérhető áron?

A ShopRenter elérhető havi 4.900 Ft-ért!
(induláshoz bőven elegendő funkcionalitással)

Egyedi fejlesztésű webáruház SOHA nem fog annyi funkciót tartalmazni, mint a ShopRenter. Gondoljunk az egyedi kedvezményekre, kuponokra, sokféle online fizetési lehetőségre (már eleve integrálva), számlázásra, többféle szállítási költség kezelésre, rendelési értékhatárok számítására és még sorolhatnám.

Egy alap webáruház, a fentiek töredékét sem tudja, fapados és 1-1,5 millió forintot alsó hangon elkér érte a fejlesztő, ami jogos a részéről, de ár-érték arányban egy ekkora befektetés, minimális funkcionalitásért egy induló webáruháznak nem ideális választás. Inkább bérelj egy ShopRenter áruházat pár ezer forintért havonta, vegyél igénybe egy külső szerződött partnert, hogy készítse el a webshopod arculatát, majd húzza is rá a ShopRenter boltodra, és azt, amit megspóroltál fordítsd inkább marketingre. Ez így egy biztosabb recept.

A egyedileg fejlesztett webáruház árának töredékéből kijössz, nem tart 4-5 hónapig, mégis megjelenésében egyedi webáruházad lesz. Ez az okos döntés.

És ebben mi is tudunk neked segíteni!

Próbáld ki a ShopRenter felületét és funkcióit

Érdemes egy regisztrációt csinálnod, hogy belenézz a rengeteg hasznos funkcióval gazdagított felületbe.
Próbáld ki a ShopRenter webáruházat:

KIPRÓBÁLOM

Mennyiért vállunk ShopRenter webáruház készítést?

Induló webshopoknak ShopRenter webáruház készítés

(Gyors és költséghatékony)

Arculat- és logó tervezéssel + kialakítás meglévő ShopRenter sablon alapján + Google Analytics és Facebook összekötéssel!

Üzleti honlapkészítés ajánlat honlap készítés árak

Mit jelent ez pontosan?

A ShopRenter jelenleg elég sok sablont tartalmaz, azaz kialakított különböző logikákat, és webáruház struktúrákat, azonban ezeket egyedi elemekkel (fejlécek, piktogramok, logó, színek) egyedi webáruházzá tudjuk varázsolni, csupán egy arculatot kell készíteni, és annak elemeit elhelyezni a webshopban. Ennek azaz előnye, hogy gyors, költséghatékony, és mégis különbözni fog a versenytársaid megjelenésétől (ez azért fontos, hogy azonosítható, megkülönböztethető legyél). Tökéletes választás induló webshopok számára.

Az árban benne van:
  • a főkategóriák kialakítása is
  • egy egyszeri oktatás a felület használatát illetően
  • összekötjük a webáruházat a Google Analytics E-commerce funkciójával
  • Illetve a Facebookkal így minden marketinged hatása pontosan mérhető lesz.

Közép- vagy nagyvállalatoknak prémium ShopRenter webáruház

Már bejáratott webshopknak ajánlott megoldás.
Egyedi sablon készítés, kapott látványterv alapján, vagy egyedileg tervezett
ShopRenter áruház kialakítása:

Üzleti honlapkészítés ajánlat honlap készítés árak

Mit jelent ez?

Olyan webáruház készül, ami funkcionalitásában a ShopRenter, (ShopRenter motor fut alatta) de kinézetében ezt senki sem mondaná meg. Egyetlen klasszikus webáruház formára sem hasonlít a ShopRenter sablonjai közül. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez csak a kinézetre igaz, a funkciókra nem. Annak meg kell egyeznie a ShopRenter funkcióival!

A sikeres webáruház készítés 5+1 titka

1. Az átjárható webáruház, légy megkülönböztethető

Fontos, hogy a termékek és a termék kategóriák közötti átjárhatóság egyszerű legyen. A látogatóból lesz a vevő, ezért a webáruház látogatójának a komfortérzete az első, minden más huszadrangú.
Te magad is távozol onnan, ahol nem érzed jól magad, hát kerüljük el, hogy ez a vevőiddel is előforduljon az új webáruházadban. Egy letisztult, látogatóbarát webáruház célja, hogy a lehető leggyorsabban érjen el vásárlást.

Ezért érdemes a ShopRenter webáruházad kialakításánál szakembert igénybe venned, hogy ne keverjenek össze téged a versenytársaddal, akivel ugyanazt a sablont választottátok.

2. A mérhető ShopRenter webáruház

A látogatók mozgását, viselkedését mindig mérni kell. A Google Analytics rendszerrel való összekötés többszintű is lehet, ezt érdemes megtenni. A ShopRenter webáruházakban ez már adott, hiszen tervezéskor erre megfelelő hangsúlyt fektettek.

Ez azt jelenti, hogy a különböző állomáspontok (pl. kosár lépései) külön-külön mérhetőek. Ha 400 látogatóból 100 beteszi a terméket a kosárba, de csak 4 vásárol, akkor meg tudjuk nézni, hogy 96 látogató mégis hol akadt el? Ha ez az adat nincs a birtokodban, esélyed sem lesz arra, hogy választ találj a miértekre, így a problémát azonosítani sem tudod.. A vakság a biztos bukás receptje.

3. Informatív, termékekkel feltöltött webáruház

Nem túl bizalomgerjesztő, ha olyan termékcsoportra érkezik a látogató, amiben egyetlen termék sem található. A másik kedvenceim a 0 Ft-os termékek.

Figyeljünk oda arra, hogy a termékekről megfelelő termékleírás, ár, és minőségi (lehetőleg saját) képek jelenjenek meg. Lényeg az egyszerű termékszöveg, a profi fotók, azaz mutasd be portékákat igényesen és hatékonyan!

4. Korszerű kommunikáció – emelkedj ki a versenytársaid közül!

Egy webáruház nem a csillogó flash bannerektől, vagy a villogó animációktól lesz sikeres. Ellenkezőleg. Minimalista dizájn jellemzi, hiszen ha a látogató a termékeiddel ismerkedik, akkor ne állj mögé, és ne lihegj a nyakába mozgó bannerekkel, vibráló pop-up ablakokkal. Épp azt teszi, amit szeretnénk, a portékákat nézegeti, hát engedjük neki meghozni a vásárlási döntést.

A webáruházban a termékeken kell legyen a hangsúly, minden más húzódjon a háttérbe! A webáruházadban is adj lehetőséget kommunikációra, hírlevél feliratkozásra, messenger integrálásra, azaz építs kapcsolatot és közösséget a vevőiddel, látogatóiddal.

5. Internetes hagyományokat követő ShopRenter webáruház

Az Interneten kialakultak szokások, amiket nem érdemes felborítani. Akár a vásárlási, akár a fizetési folyamatokat tervezzük, maradjunk a hagyományoknál. Nem ezek azok a területek, ahol forradalmat kell csinálnod.
A látogatók szótárában a szokatlan = a bizalmatlan kifejezéssel. Erre figyelj, amikor újításokat akarsz bevezetni, mert a webáruház nem a tulajdonosnak, hanem a látogatóinak készül.

A látogatók viselkedését számokból, adatokból lehet elemezni, utólag. Az ember a saját ötleteivel elfogult, azonban a tapasztalatokkal/számokkal már nehéz vitába szállni. A kreativitásodra is szükség lesz, még hozzá az első problémák jelentkezése után. Miért olyan alacsony a kosárba lépők és az onnan vásárlással távozók aránya? Hogyan ösztönözd a kosáron belül a vásárlókat a sikeres befejezésre?

Ha itt sikerül korszakalkotó újítást bevezetned, az olyan helyzeti előnybe hoz a többiekkel szemben, ami sokáig ledolgozhatatlanná válik, és mérhető is lesz a bankszámládon. Ilyen helyzetekben és esetekben nyugodtan engedd el a fantáziád, és hozd ki a legtöbbet a webáruházad forgalmából.

Kosár statisztikaKosár statisztika
Webáruház készítés: Miért nincs vásárlás?

+1. ShopRenter webáruház készítés után: erős marketing

Elkészült a webáruház, minden fel van töltve, le van tesztelve. Készen áll a vevőkre, és a vásárlások dömpingjére. Eltelik pár nap, pár hét, és nem történik semmi. A webáruház tulajdonosa és barátai generálják saját gépükről a látogatottság nagy részét.
Ne is várjuk a vevőket, ha nem megyünk oda hozzájuk, és tájékoztatjuk őket arról, hogy megnyitottunk. Facebook marketinggel, Google Ads kampányokkal és keresőoptimalizálással tudjuk a leghatékonyabban biztosítani a FOLYAMATOS látogatottságot, ezáltal az értékesítést.

Érdemes még a ShopRenteres webáruház elindulása előtt felmérni a piacot konkurencia elemzéssel. Ennek azaz igazi ereje, hogy indulás előtt megtudhatjuk, honnan szerzi a konkurencia az online forgalmának nagy részét, és pontos, hatékony üzleti tervvel indulhat a ShopRenteres webshopod, azonnali csapást mérve a konkurenseidre.
A webáruház készítés előtt stratégiát kell készítened, és az üzleti tervbe az online marketing költségeket is bele kell építeni (mert ugye senki sem gondolja komolyan azt, hogy a webáruházat szórólapokkal akarja reklámozni), ellenkező esetben a webáruház készítés nem befektetés lesz, csupán egy kellemetlen költség. Siker helyett bukás lesz a sorsa az online vállalkozásodnak. Hiába van tele a ShopRenter szuper funkciókkal, ha nem lesz elegendő látogatód, hogy sikeresen működtesd.

KIPRÓBÁLOM

A TOP 3 leghasznosabb ShopRenter funkció - szerintünk

1. Importálható termék adatok Excel fájlból

Nah ez mindent visz. Az, hogy nem kell minden terméket egyesével felvinni, később pedig egy árváltozás esetén egyesével módosítani, az sokat segít a webshopot karbantartani.

2. Tömeges képfeltöltés

Egy helyen feltöltheted az összes termékfotódat, aztán a felületen csatolgatod a képeket a termékekhez. Ez sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint minden termék rögzítésekor egyesével feltölteni a fotókat a termékekhez (főleg, ha 6-8 termékhez ugyanazt a fotót tudod feltenni)

3. Külső rendszerekkel összekötési lehetőség kiépítve

Egy tucat külső rendszerrel kompatibilis a ShopRenter, kész adatkapcsolati híddal rendelkezik bankokhoz, számlázó szoftverekhez, raktárprogramokhoz, stb. Ez több százezres fejelsztési költséget jelentene egyedi fejlesztésű webáruházak esetén, itt viszont szabadon elérhetőek.

Árajánlatkérés
WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉSRE

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Egyedi ShopRenter webáruház készítése

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Honlapkészítés

Hasznos & Érdekes