Termékfotózás, üzletfotózás, ételfotózás
honlapokra, webshopok részére

A saját fotók ki fogják emelni a honlapodat a konkurencia tömegéből. Impozáns, megjegyezhető és domináns leszel a piacodon. Ehhez képest csekély árat kell fizetni a fotózásért!

A híres fotóst vendégségbe hívják.
A vacsora után a háziasszony beszélgetésbe elegyedik vele:
– Gratulálok a képeihez, nagyon szépek! Biztosan jó fényképezőgépe van.

Erre a fotós:
– Gratulálok a vacsorához, nagyon finom volt! Biztosan nagyon jó fazekai vannak!

Az eszköz önmagában csak egy eszköz, az alkotásokhoz többre van szükség, mint az eszköz. A tehetségre! A vállalkozásod rendelkezhet fényképezőgéppel, de a profi fotókhoz fotósra is szükség lesz!

Termékfotózás

A termékfotózás elsősorban a webáruházak számára kiemelt jelentőségű. A termékek bemutatása többszörösére emeli a látogatói bizalmat. Gondolj csak bele, mekkora jelentősége van akkor a termékfotónak a webáruházadban? A termékfotó beazonosít, megnyugtat, biztonságot ad, bizalmat épít, és ami a legfontosabb: értékesít!

termékfotózás webshopokra

Termékfotózás webáruházak számára

A termékfotózás titka a jó beállítás, a megfelelő látószög, és ami még fontosabb a háttér és a megvilágítás. A legtöbb terméknek kifejezetten jól áll a hófehér háttér, hiszen a termék így szinte uralkodik a képen, így érvényesül a legjobban. A jó megvilágítás impozánssá teszi a terméket, vibrálóan kiemeli a színeit, a formáit, és a vásárlási kedvet növeli. Vannak könnyebben és nehezebben fotózható termékek, de a megfelelő világítás alkalmazásával minden termék sorozatszerűen, gyorsan egymás után fotózható. Ez alól kivételt képeznek a speciális beállításokat igénylő termékek, amiket fotózáskor meg kell támasztani, vagy esetleg utómunkával kell a segédtámasztó elemeket eltüntetni a képről (bár mindig olyan megoldásokra törekszünk, hogy ezek takarásban legyenek a képen).

Termékfotózás referenciák

termékfotózás webáruházakba

Fotó: termékfotózás webáruházba, Debrecen

termékfotózás

Termékfotózás
Tekintse meg a referenciáinkat!

Fotózás referenciáink

Termékfotózás ruházati webshopok számára

A ruházati webshopokban egyes termékeket modelleken lehet igazán jól eladni, azonban léteznek már technikák arra is, hogy személytelenül próbababa stílusban, de próbababa nélkül is be lehessen mutatni a termékeket. Mindkettőnek van előnye és hátránya. A modellekkel bemutatott termékek előnye: a modell képes eladni a terméket egy-egy jó pózzal, beállítással, hangulat teremtéssel, hátránya szinte ugyanez, rossz modell esetén az egész fotózás nem sokat ér.

Személytelen bemutatás esetén: a termék ugyanúgy viselet közben kerül fotózásra, de nem egy pózoló személyen, hanem egy "fotózásra használt próbababán", így nincs kitéve a fotó a modell tehetségének, emellett viszont a hátránya is előjön, azzal, hogy kevésbé dinamikus képek készülnek, és ez az érzés a termékre is átszállhat.

Természetesen a karóra, az ékszerek, a cipő, a kalap, a táska nagyon jól bemutatható személyes viselet nélkül is, azaz klasszikus termékfotózással.

Termékfotózás
weboldalak és webáruházak számára

A termékfotózás igazi titka a termék beállítása, a látószög és a megvilágítás.

Árajánlatot kérek termékfotózásra

termékfotózás 01

Üzlet- és telephelyfotózás

Az ember egyik legősibb igénye a szép, az esztétika iránti vágy. Bárhogy is van, ez mindig is befolyásolni fog minket a döntéseinkben. Ezt kell kihasználjuk a weboldalunkon is. Amennyiben olyan vállalkozásod van, ami egy konkrét helyhez kötött, és ezzel a hellyel az ügyfeleid is találkoznak, akkor mutasd csak be a honlapodon a telephelyed. Ezt profi üzletfotózással lehet igazán jól bemutatni.

Étterem fotózás, esküvő helyszínek fotózása

Egy esküvői helyszín, egy konferencia, vagy akár egy nyelviskola tanterme, mind-mind a szolgáltatás szerves része. Mivel mindenkit befolyásol egy-egy döntésnél az esztétika, a látvány, a szépség, így érdemes ebből előnyt kovácsolni vállalkozása számára. Ha a cég honlapján bemutatja a szolgáltatás helyszínét, profi, éles, impozáns fotókkal, akkor máris nagyobb az esélye a foglalásnak, vásárlásnak, ajánlatkérésnek.

Az épületfotózás másik fő célja, hogy betekintést enged, ezáltal bizalmat ébreszt. Ha valaki csak beszél egy rendezvényteremről, vagy csak kiteszi az étterem étlapját, azzal akaratlanul is egy űrt hagy a látogatóban. Oké, hogy van töltött káposzta 1.500 Ft-ért, de, vajon hogy néz ki ez az étterem belülről? Ha odaviszem a barátnőmet, nem égek-e be azzal, hogy egy lepukkant helyre megyünk? Vagy elfér-e kényelmesen 8-10 fő, ha a cég év végi vacsoráját itt tartanánk meg? Erre sok esetben az a válasz, hogy “úgyis kijönnek megnézni a helyszínt”. Persze, kimennek, ha a konkurencia honlapján nem találnak meg mindent, ami meggyőzi őket arról, hogy nem kell tovább keresgetniük. 10 évvel ezelőtt még rendben volt az a hozzáállás, hogy “majd kijönnek és megnézik”, ma már, a digitális korszakban kicsit más világ járja.

Először az interneten keresgélünk, majd ezután csak a legjobb helyszíneket nézzük meg személyesen. De ehhez be kell kerülni abba a kalapba, amiben nagy segítségünkre lehetnek az üzlet- vagy telephely fotózás alkalmával készült csodás fényképek. Ezen nem érdemes spórolni!

Szálloda fotózás, wellnessközpontok, panziók fotózása

Egyértelmű, hogy a szállodáknak a szobákról kötelező minőségi fotókat feltenniük a honlapjukra. Ez nem kérdés. De mi az, amire sokan nem gondolnak? Például az étteremről, ahol a reggelit el lehet fogyasztani, vannak-e képek? A teraszról, ahova nyáron kiülhetnek a vendégek (akkor is, ha ez csak két rattan szék). Sok szálláshely honlapján nincs kép a recepcióról, a parkolóról. Lehet, hogy a cégtulajdonos csak a szobákat adja el, de a vendégeket a részletek is érdeklik. Növeli a komfortérzetüket, ha láthatják az apró részleteket is. Sok látogató vizuális, és ha valamit lát a honlapon, azt keresi majd a valóságban is. Hát tegyünk róla, hogy az a kép minőségi, valóban felejthetetlen legyen.

Kiskereskedelmi üzletfotózás, eladóterek fotózása

Egy kiskereskedelmi üzlet általában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az eladótere szép és hangulatos legyen, hiszen a vásárlás élményét növeli, ha a vásárló fizikailag is jól érzi magát az üzletben. A belső fények, színek, terek hangulata és összhangja meghatározó lehet ebből a szempontból. Érdemes tehát arra nagy hangsúlyt fektetni, hogy mindezt átadjuk egy-egy tökéletes profi fotóval. Hidd el, nagyon könnyű ezeket a fotókat elrontani, ilyenkor a végeredmény éles, színes, vagyis technikailag tökéletes, de valahogy mégsem adja vissza a valóságot. Ne ess ebbe a hibába, hívj profi fotóst, aki tudja, hogyan alkossa meg a tökéletes képet a weboldaladra!

Telephelyfotózás modellekkel

Mutasd be a telephelyedet és a tevékenységedet egy vagy több modell segítségével. Kifejezetten ajánlott megoldás gyáraknak, szolgáltató cégeknek, nagykereknek vagy importőröknek. A modell emberközelibbé teszi a vállalkozásodat, közvetít, és nem szájba rág. Nyilván költségesebb megoldás, mint a hagyományos telephely fotózás, de egyszer kell megcsinálni, utána a képeket életed végéig használhatod.

Telephelyfotózás referenciák

eladótérfotózás

Fotó: Eladótér fotózás, Polgár

telephelyfotózás

Fotó: Különterem fotózás, szállodafotózás, Debrecen

arculatfotózás modellekkel

Fotó: üzemfotózás modellel, Nanna

telephelyfotózás modellekkel arculatfotózás

Fotó: üzemfotózás modellel, Nanna

telephelyfotózás modellekkel

Fotó: üzemfotózás modellel, Nanna

Telephely- és üzletfotózás
Tekintse meg a referenciáinkat!

Fotózás referenciáink

Milyen az impozáns épületfotó?

Ez a kulcskérdés. Az igazán profi fotókat nem elég csak elkattintani. Meg kell komponálni. Nem mindegy milyen magasról fotózunk, nem mindegy milyen hosszú a zárideje a gépnek. Állványról kell fotózni, és ami az egésznek a lelke, extra-széleslátószögű objektívvel (11-18 mm, melynek ára jelenleg kb. 250.000 Ft körül mozog). Kicsit vegyük sorra ezeket. Állványról azért fotózunk, hogy véletlenül se mozduljon be a gép. Ha azt szeretnénk, hogy a fotózandó hely fényei “álomszerűen” kiemeljék a szoba/terem előnyeit, akkor hosszan kell gyűjtse a gép az információkat, azaz sokáig nyitva kell lenni a zárnak (még így is csak a másodperc töredéke).

Emellett rendelkezni kell a szükséges technikával is. Az extra-széleslátószögű objektív mellett a tükörreflexes gép az ideális. Ennek az a fő előnye, hogy csalás nélkül képes picit többet mutatni a képen annál, amit egy normál gép “be tud fogni”. Azaz behajtogatja a teret a fotóba, így tágasabb érzést kelt, a szem számára szokatlanabb, így impozánsabb kép születhet. Ettől a szoba nem lesz nagyobb, de a konkurenciájához képest profibban mutathatja be az ajánlatát.

Telephely- és üzletfotózást
extra széles látószögű objektívvel érdemes készíteni

Ez a fajta objektív csalás nélkül képes picit többet mutatni a térből, azaz "behajtogatja" a teret a fotóba! Ezáltal tágasabb érzést kelt, a szem számára impozánsabb kép készülhet. Ezzel egy fejhosszal a konkurenciája elé kerülhet a fotóival.

Árajánlatot kérek telephelyfotózásra

Ételfotózás

Minőségi ételfotókkal fokozható a fogyasztás iránti vágy. Az ételfotók marketingeszköznek számítanak, honlapon, blogokban, Facebookon, Instagramon, és egyéb közösségi portálon remekül használhatóak forgalomnövelésre.

Ha Öné az egyetlen vállalkozás, ami a környéken készételt állít elő, akkor minden éhes ember ott fogyaszt vagy rendel. Azonban ha nem Ön az egyetlen a piacon, akkor versenyhelyzet alakult ki. Az ételt két dolog adja el igazán: az illat és a látvány!
A honlapon nem az illattal, hanem a látvánnyal lehet hódítani. A minőségi ételfotók fokozzák a fogyasztási vágyat. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Nálam a termékfotózás alapelve, hogy "Ne hazudj!" Sokan használnak ételfotózás során kemikáliákat, tejszínhab helyett borotvahabot, mert az tartósabb, porcukor helyett babahintőport, és sorolhatnám. Az ember, azonban ha látja a képet, valahol tudat alatt érzi, hogy itt valami nem stimmel. Kiváló alapanyagokból, megfelelő technikával remek képeket lehet készíteni, nem kell csalni. Egy jó ételfotó titka: az elegáns kompozíció és a pontos megvilágítás.

Ételfotózás referenciák

ételfotózás debrecen

Fotó: ételfotózás, Debrecen

ételfotózás debrecen éttermeknek bisztróknak

Fotó: ételfotózás, Debrecen

Ételfotózás referenciáink
Az étel iránti vágyat két tényező kelti fel: az illat és a látvány! Az utóbbi fotózható.
A jó ételfotó titka: az elegáns kompozíció és a pontos megvilágítás!

Fotózás referenciáink

Ételfotók éttermeknek, bisztróknak

Állandó fényekkel és villanó vakuval dolgozunk. Fehér vagy színes háttérrel, ahogy az ügyfél igényli. Összeállítottunk egy mobil stúdió felszerelést, arra az esetre, ha ki kell szállni és a helyszínen kell az ételfotózást megcsinálni. A fotózás nem csupán a képek elkészítéséből áll. Ez az első lépés, de ezzel nincs vége a munkának. Az ételfotózást követően utómunkákat végzünk a képeken. A színek, fények, élesség ideális összhangjának beállítása, hogy az ételfotó a lehető legjobban tükrözze vissza a valóságot, illetve a kompozíció által megkívánt hangulatot.

Ételfotózás Debrecenben és környékén

Debreceniek vagyunk, de megbízás esetén más településekre is elmegyünk ételfotózásra. Az ételfotókat több felbontásban adjuk át, utómunkálatok elvégzése után, hogy webes felhasználásra és előhívásra is alkalmasak legyenek. Egy étteremnek egyszer kell beruháznia rá, hogy az étlapjáról, kínálatáról ételfotókat készíttessen, de a képek meghálálják, megtérülnek, ugyanis folyamatosan fognak dolgozni és egyre több bevételt termelnek az étteremnek. Az ételfotózás befektetés és nem költség! A legjobb marketing egy vendéglátóegység számára.

Ételfotózás
tökéletes megvilágítás és kompozíció mellett

Ez a fajta objektív csalás nélkül képes picit többet mutatni a térből, azaz "behajtogatja" a teret a fotóba! Ezáltal tágasabb érzést kelt, a szem számára impozánsabb kép készülhet. Ezzel egy fejhosszal a konkurenciája elé kerülhet a fotóival.

Árajánlatot kérek járműfotózásra

Járműpark fotózás

Mire jó a járműpark fotózás? Járműveivel tudja illusztrálni és láthatóvá tenni szolgáltatásait. Fotózzuk le!

Ha Ön egy utazásszervező honlapján kinézte álmai nyaralását, majd azt látja, hogy egy egész napot buszozással töltenek majd, vajon kíváncsi lenne, hogy milyen jármű szállítja majd úti célja felé? Azt hiszem, a válasz: igen. Beláthatja, növeli a látogató bizalmát az utazásszervező iránt, ha láthatóak a járművek. Senki nem szeret csalódni.

Az Ön vállalkozása szolgáltat, méghozzá járművekkel. A potenciális megbízók, illetve utasok miközben felmérik a piacot, információkat gyűjtenek. Amennyiben profi, minőségi fotók készültek a cég járműparkjáról, a látogató bizonytalansága eloszlik, pontosan tudni fogja, mire számíthat Öntől.

Járműfotózás referenciák

járműfotózás

Fotó: Járműfotózás, Debrecen

járműfotózás debrecen

Fotó: Járműfotózás, Debrecen

Járműfotózás referenciáink
Járművekről készült fotók eloszlatják a látogató bizonytalanságát, növelik a vállalkozás iránti bizalmat!

Fotózás referenciáink

Mi a különbség fotó és fotó között

Jó ötletnek tűnik az, hogy pár jó képet készítsen a járművekről. Azonban jó tudni, hogy fotó és fotó között is van különbség. A hagyományos kompakt fényképezőgépek, de még a tükörreflexes gépek teleobjektívei is a normál tartományban fotóznak. Vagyis pont azt fotózzák le, amit látunk. Ez rendben is van. A kép legyen éles, kontrasztos, színgazdag.

Azonban van egy apróság, amivel bár nem csalunk, de mégis egy kicsit tudunk tuningolni a hatáson. Ez az “extra-széleslátószögű” objektív. Ez az objektív azt csinálja, hogy a térből egy picit többet hajtogat be a képbe, ettől tágasabbnak, nagyobbnak tűnik egy hangyányit a fotózott tér. Egy busz belső terét ilyennel érdemes lefotózni. De a járművek is jobban mutatnak, nagyobbak, impozánsabbak, ha ilyen objektívvel hajtogatjuk be a körülöttük lévő teret a képbe.

Járműfotózást
extra széles látószögű objektívvel érdemes készíteni
!

Árajánlatot kérek ételfotózásra

Ajánlatkérés
HONLAPKÉSZÍTÉS & MARKETING

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész
Kapcsolati adatok:
Céges adatok:
Miben segíthetünk?
 
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!