Egyedi fejlesztésű webáruház készítés - marketing szemlélettel

Mitől egyedi egy webáruház készítés? Attól, hogy nem ugyanarra a motorra épül, amit az Ön konkurenciája is vásárolt, hanem lehetőség van egyedibb, az Ön termékei számára legoptimálisabb felület kialakítására.

Egy szőke nő bemegy a boltba és rámutat egy tárgyra. Kérdezi az eladót: Mi az?
- Termosz.-feleli az eladó.
- Mire jó?
- A meleget melegen tartja, a hideget pedig hidegen.
Megveszi, és másnap bemegy vele a munkahelyére.
Kérdi tőle a kolléga: - Mi az?
- Termosz.
- Mire jó?
- A meleget melegen, a hideget hidegen tartja, ezért raktam bele egy csésze forró teát, meg két gombóc fagyit!


A szkeptikusok szerint a személyes eladás pótolhatatlan. Ez ma már nem feltétlenül igaz. Ellenkezőleg, a mai vásárlók pont az internet hatására sokkal tudatosabbak. Egy webáruházban nem fordulhat elő az, hogy a látogatónak meg kell várnia, amíg az eladó vele is tud foglalkozni, nincs sorbaállás. A vásárló azonnal hozzájut a megfelelő termékinformációkhoz, és sokkal könnyebb számára a döntés is.

Soha nem látott növekedés a webáruházak forgalmában

Ha valaha is gondolkodott webáruház indításban, akkor gyorsabban kell lépnie, mint gondolta! Az internet túl gyorsan jött és túl gyorsan terjedt el.

Online vásárlási statisztikaOnline vásárlási statisztika mobil
Miért fontos a webáruáhz készítés

A sikeres webáruház készítés 5+1 titka

1. Az átjárható webáruház

Fontos, hogy a termékek és a termékkategóriák közötti átjárhatóság egyszerű legyen. Több olyan webáruházat is láttunk már, ahol a készítés során egyedül a vevő nem volt figyelembe véve. A vevő komfortérzete az első, minden más huszadrangú. Ön is távozik onnan, ahol nem érzi jól magát, hát kerüljük el, hogy ez a vevőivel is előforduljon az új webáruházában. Egy letisztult, látogatóbarát webáruház készítés célja, hogy a lehető leggyorsabban érjen el vásárlást!

2. A mérhető webáruház

A látogatók mozgását, viselkedését mindig mérni kell. Ha a webáruház készítésekor erre nem helyezünk kellő hangsúlyt, akkor a különböző állomáspontok (pl. kosár) nem lesznek mérhetőek. Ha 400 látogatóból 100 beteszi a terméket a kosárba, de csak 4 vásárol, és ez az adat Önnek nincs birtokában, esélye sem lesz arra, hogy választ találjon a miértekre és megoldhassa a problémát. A vakság a biztos bukás receptje.

3. Igényes, termékekkel feltöltött webáruház

Nem túl bizalomgerjesztő, ha olyan termékcsoportra érkezik a látogató, amiben egyetlen termék sem található. A másik kedvenceim a 0 Ft-os termékek. Figyeljünk oda arra, hogy a termékekről megfelelő termékleírás, ár, képek és kiegészítő információk jelenjenek meg. Lényeg az egyszerű termékszöveg, mutassa be portékáit hatékonyan!

4. Korszerű webáruház megjelenés – emelkedjen ki a versenytársai közül!

Egy webáruház nem a csillogó flash bannerektől, vagy a villogó animációktól lesz sikeres. Ellenkezőleg. Minimalista dizájn jellemzi, hiszen ha a látogató a termékeink között matat, akkor ne álljunk mögé, és ne lihegjünk a nyakába. Épp azt teszi, amit szeretnénk, a portékánkkal ismerkedik, hát hagyjuk békén. A webáruházban a termékeken kell legyen a hangsúly, minden más húzódjon a háttérbe!

5. Internetes hagyományokat követő webáruház

Az Interneten kialakultak szokások, amiket nem érdemes felborítani. Akár a vásárlási, akár a fizetési folyamatokat tervezzük, maradjunk a hagyományoknál. Nem ezek azok a területek, ahol forradalmat kell csinálni. A látogatókban a szokatlan = bizalmatlan. Erre figyeljen, amikor újításokat akar bevezetni, mert a webáruház nem a tulajdonosnak, hanem a látogatóinak készül. A látogatók viselkedését számokból, adatokból lehet elemezni, nem pedig hasraütés alapján.

+1. Webáruház készítés után: marketing

Elkészült a webáruház, minden fel van töltve, le van tesztelve. Készen állunk a vevőkre, és a vásárlások dömpingjére. Eltelik pár nap, pár hét, és nem történik semmi. A webáruház tulajdonosa generálja saját gépéről a látogatottság nagyrészét. Ne is várjuk a vevőket, ha nem megyünk oda hozzájuk, és tájékoztatjuk őket arról, hogy megnyitottunk. Facebook marketinggel, Google AdWords kampányokkalés keresőoptimalizálással tudjuk a leghatékonyabban biztosítani a FOLYAMATOS látogatottságot, ezáltal az értékesítést. A webáruház készítés előtt az üzleti tervbe az online marketing költségeket is bele kell építeni (mert ugye senki sem gondolja komolyan azt, hogy a webáruházat szórólapokkal akarja reklámozni), ellenkező esetben a webáruház készítés nem befektetés lesz, csupán egy kellemetlen költség.

Kosár statisztikaKosár statisztika
Webáruház készítés: Miért nincs vásárlás?

Árajánlatkérés
WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉSRE

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Honlapkészítés

Hasznos & Érdekes