Reszponzív honlapkészítés kisvállalkozásoknak, válságbarát áron!

Elérkezett hát az idő, amikor a kisvállalkozások is megteszik a válaszlépéseket az okostelefonok térhódítására. Tegye honlapját mobil eszközökkel is kompatibilissá - válassza a reszponzív honlapkészítést!

Sűrű ködben két autó szinte egymáshoz tapadva araszol egymás mögött az úton, amikor az első hirtelen fékez, és a másik nekimegy.
A hátsó autó sofőrje kiugrik a kocsiból:
- Mi az ördögöt csinál? Hogy lehet ilyen hirtelen, minden ok nélkül megállni?
- Uram, a saját garázsomban akkor állok meg, amikor akarok.Kétfajta vállalkozó létezik. Az egyik, aki látja a saját céljait és a maga által kijelölt úton halad, míg a másik, amelyik csak sodródik, hol ezt, hol azt követi, de valójában arról sincs nagyon fogalma, éppen hol jár, merre tart. Sajnos az utóbbiból van több a piacon. Ön melyik típusba tartozik?

A céltudatos vállalkozó nyitott, figyeli a trendeket, ehhez igazítja a marketingjét. Az első számú marketingeszköz nem más, mint az üzleti weboldal.

Reszponzív vs hagyományos weboldalak

Mi az üzleti honlapkészítés 3 törvénye?

A marketing területén a két leghálátlanabb szó, amit nem szabad kimondani: a "majd" és a "holnap". Főleg nem egymás után!
A honlapkészítés annál nagyobb szakértelmet igényel, mintsem, hogy azt a szomszéd 17 éves kissrácra, vagy esetleg a sógorunkra bízzuk! Miért?
A honlap egyszerre kell megfeleljen:

  1. a látogatónak, hiszen a honlapkészítés elsősorban róluk szól, a honlap nekik készül,
  2. a Google keresőmotor elvárásainak, e nélkül a honlapkészítés pénzkidobás,
  3. a változó technológiáknak, böngészőknek (Explorer, Firefox, stb.) és eszközöknek (mobilok, tabletek, stb). A reszponzív honlapkészítés ez utóbbit jelenti, azaz a honlap megjelenítése különböző eszközökhöz igazodik!

Nos, amennyiben nem szakemberre bízza a honlapkészítést, akkor ennek a három feltételnek biztosan nem fog megfelelni a honlapja, és szerintünk hamar rájönne, hogy Önnek sem!

A mi honlapkészítés-ajánlatunk

... mindezt Válságbarát Áron!

Miért legyen honlapja reszponzív?

Egyre nagyobb számban indítunk kereséseket okostelefonokról és tabletekről. 2011-ben Magyarországon mindössze 4% volt azok száma, akik okostelefonjukat “okosként” használták. 2012-ben ez a szám már 17%-ra nőtt, 2013-ban pedig átlépte a 25%-ot. (forrás: Google kimutatás)

Keresés mobilról

Üzleti lehetőségek a reszponzív weboldal készítésben

Ahhoz, hogy a honlap reszponzív lehessen, már a tervezésénél meg kell feleljen bizonyos követelményeknek. Minden honlap elemekből áll. Ezeket az elemeket úgy kell kialakítani, hogy rugalmasan lehessen megjeleníteni minden felbontásban.

Kétféle reszponzív szemlélet létezik. Az első, hogy a honlapot három különböző méretben hozzuk létre. Ebben az esetben az aktuális felbontáshoz legközelebb álló verzió jelenik meg a látogatónak.

Három klasszikus reszponzív felbontás

Ennek hátránya, hogy jelentős plusz költséggel jár. A honlapnak 3 különböző dizájnt kell készíteni, azokat egyesével leprogramozni. Előnye, hogy ebben az esetben nem nagyon van szükség kompromisszumokra.
A másik reszponzív honlapkészítés típus a rugalmas szemlélet. Ebben az esetben nem három különböző verzió készül, hanem csupán egy, ami azonban rugalmasan van kialakítva, így pixel-pontosan, bármilyen felbontáshoz képes igazodni. Ez a valódi reszponzív honlapkészítés.

Ebben az esetben néhány "extráról" le kell mondani, ami kis ár az előnyök tekintetében. Az extrák egyébként is mindig inkább a honlap tulajdonosának szólnak, mintsem a látogatóknak.

Attól a versenytárstól kell félned, amelyik egyáltalán nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban.Henry Ford

Árajánlatkérés
RESZPONZÍV HONLAPKÉSZÍTÉSRE

kötelezettség nélkül, csupán 2 perc az egész

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Vállalkozás adatai

Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás vagy szervezet nevét.
Kérem adja meg a vállalkozás profilját.
http://
Kérem jelenlegi honlapjának címét "http://" nélkül és megfelelő domain végződéssel (.hu, .com ...stb.) adja meg.

Szolgáltatások

Honlapkészítés


Honlapkészítés

Meglévő honlap felújítása

Googlebarát, biztonságos tárhely

Domain név

Levelezési szolgáltatás (SMTP, webmail)

Marketing


Keresőoptimalizálás - Google első oldal, fizetési garanciával

Keresőoptimalizálás - Google konkurencia elemzés

Google Ads hirdetési kampányok

YouTube hirdetési kampányok

Facebook hirdetési kampányok

Facebook rajongói oldal kezelés

Honlapszöveg írás (blogcikk és tartalom)

Minicards megjelenés csak Hajdú-Bihar megyében

Fotózás (étel-, termék-, telephely-, járműpark fotózás)

Webanalitika

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Maximum 15 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.00MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: doc, docx, odt, ods, odp, rtf, txt, xls, xlsx, pdf, jpeg, jpg, png
Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.

Személyes adatok

Kérem adja meg a nevét.
Kérem adjon meg egy valós emailcímet.
Kérem adja meg a telefonszámát.
Kérem adja meg a város vagy település nevét.
Kérem válasszon egy elemet a listából.

Egyéb információk (nem kötelező) és elküldés

Az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alapján hozzájárulok az adataim kezeléséhez.Az adatkezelés hozzájárulása nélkül az adatait nem küldheti el számunkra.
Google ügynökség honlapkészítés debrecen

Honlapkészítés

Hasznos & Érdekes